Η ομάδα το ΝΟΒ κέρδισε στον μεγάλο τελικό 7-5 τον Πανιώνιο...

 

nov-neoi
Πρωταθλήτρια Ελλάδας στους Νέους άνδρες είναι απο το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης η Βουλιαγμένη. Η ομάδα το ΝΟΒ κέρδισε στον μεγάλο τελικό στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας 7-5 τον Πανιώνιο και πανηγύρισε το πρώτο τρόπαιο στο ελληνικό πόλο για το 2012.
Ο τελικός στο κατάμεστο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ ήταν παράσταση για ένα ρόλο αφού ο ΝΟΒ πήρε απο το ξεκίνημα τα ηνία του αγώνα κι έφτασε να προηγείται ακόμη και με 6-1. Σε εκείνο το σημείο της αναμέτρησης μόνο, ο Πανιώνιος προσπάθησε να κάνει το come back και με ένα σερί 3-0 πλησίασε στα δυο τέρματα. Όμως μόνο προσωρινά, αφού και πάλι οι παίκτες του ΝΟΒ με την καθοδήγηση του Τεο Λοράντου διατήρησαν τη διαφορά και στο τέλος πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου.
“Είναι ευχής έργον η επιστροφή της Βουλιαγμένης στην κορυφή αυτής της κατηγορίας, που είναι ο προθάλαμος για τις ανδρικές ομάδες και την Εθνική ανδρών. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές για την επιτυχία αυτή που εύχομαι και πιστεύω να έχει συνέχεια”, τόνισε ο Τεο Λοράντος μετά το τέλος του μεγάλου τελικού.
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-2, 1-1,3-1
ΝΟΒ: Χάρε Ντόμινικ, Λουϊζίδης Χρήστος 3, Περατινός Γιώργος 1, Κοντογιώργος Γιάννης 2, Ποταμιάνος Ευάγγελος 1, Μαυρωτάς Λεωνίδας, Μασμανίδης Οδυσσέας, Καπετανάκης Γρηγόρης
Γιούρλας Γιάννης, Χελιουδάκης Λευτέρης, Φούρλας Θάνος, Φανός Στάθης, Ματσούκης Σπύρος, Τούλης Αδάμ, Τόκας Βασίλης, Πρωτοπαπάς Άρης, Κόλλιας Κωνσταντίνος
Πανιώνιος: Καρακάσης 3, Δρακόπουλος 1, Κουράκης 1

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 168 guests και κανένα μέλος