Τη συζήτηση συντόνισε ο Δημήτρης Κυπριώτης. Κεντρικός εισηγητής ο Γ. Δημητροκάλης αναφέρθηκε σε οργανωτικά θέματα της ΣΠΙΘΑΣ και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις.


Επικεντρώθηκε ακόμη σε κάποιες «αδυναμίες» του Συντάγματος που πρέπει, κατά την προσωπική του άποψη, ν'αναθεωρηθούν, όπως τα άρθρα που αναφέρονται στην δια αντιπροσώπων δημοκρατία, κι αυτοί που διαχειρίζονται το μέλλον μας χωρίς να έχουν το φόβο της ανάκλησής τους από τους ψηφοφόρους και οι οποίοι επιλύουν, υποτίθεται, τα προβλήματα, χωρίς ουσιαστικά την παρέμβαση, την κρίση του πολίτη.


Αυτό που συζητήθηκε από τους παρευρισκόμενους ήταν να γίνονται γνωστές οι αποφάσεις της κεντρικής ΣΠΙΘΑΣ, να ληφθεί υπ' όψιν το πλήθος των πολιτών που ενώ βλέπουν και βιώνουν τις αντίξοες και άδικες συνθήκες που διαμορφώνονται αλλά συνεχίζουν παθητικά και από τον «καναπέ» τους μόνο να διαμαρτύρονται, πως να τους προσεγγίσουμε.


Να παρθούν αποφάσεις δράσεως, να ακούγονται οι νεότεροι, και όχι να αναλώνουμε τις συναντήσεις μας σε διαλέξεις. Αυτό που μας ενώνει όλους, πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες, είναι η γνώση ότι όντως τα πράγματα δεν πάνε καλά, ότι υπάρχει άδικη μεταχείρηση του λαού, ότι η πατρίδα μας ξεπουλιέται, ότι οι νέοι μας δεν έχουν μέλλον, ότι κανείς από τους υπαίτιους δεν τιμωρείται.

 

Την συζήτηση έκλεισε ο Κώστας Βενετσάνος που τόνισε ιδιαίτερα ότι πρέπει να επικεντρωθούμε σε εκείνα που μας ενώνουν, μακρυά από την κομματική μας προέλευση ή την κοσμοθεωρία μας.
Κι αυτά είναι η πεποίθησή μας, ενάντια στο μνημόνιο της εξάρτησης και υποδούλωσης της χώρας μας. Είναι η εθνική ανεξαρτησία το ζητούμενο.
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και μόνο στους Έλληνες, κατέληξε.
Η "Σπίθα" στη Βούλα, Βάρη, Βουλιαγμένη φουντώνει

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 186 guests και κανένα μέλος