Δεν πέρασαν 20 ημέρες που κάναμε τη σκέψη ν’ ανταποκριθούμε στο προσκλητήριο του Μίκη. Στις 11 Δεκέμβρη, δημοσιεύοντας στην “7η” περίληψη της  ιδρυτικής Διακήρυξης (Ι.Δ.) της “Σπίθας”, που άναψε ο Μίκης Θεοδωράκης την 1η Δεκεμβρίου 2010, μας είχαν προλάβει ήδη ένθερμοι και οργισμένοι θα ‘λεγα αναγνώστες, ζητώντας να γίνει αυτό που είχαμε υπαινιχθεί στο φύλλο της 4ης Δεκεμβρίου.

Δημοσιεύσαμε μια μικρή και λιτή πρόσκληση «Οσοι προβληματίζονται - σκέπτονται - ανησυχούν - αγανακτούν και θέλουν να δράσουν σύμφωνα με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, να επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα 210 8992.237 & 6937 153055.

Μας πήραν δεκάδες μ’ ευαίσθητα αντανακλαστικά συμπολίτες μας, από ένα ευρύ φάσμα του κοινωνικού τόξου: ηλικίας, κοινωνκής διαστρωμάτωσης, κομματικής προέλευσης. Είναι απλά ελεύθεροι, ευαίσθητοι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ που ζήτησαν να συμμετάσχουν στο ΚΙΝΗΜΑ. Πολίτες που τους άγγιξε η ΣΠΙΘΑ και άναψαν τη δικιά τους. Που δέχθηκαν το σύνθημα: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ΜΟΝΟ στην ΕΛΛΑΔΑ.

Ηδη έχουμε ξεπεράσει τους 30 και καθημερινά προσέρχονται κι άλλοι. Στις αρχές του Νέου Χρόνου θα κάνουμε την πρώτη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.

Στο φύλλο της 1ης Ιανουαρίου 2011 θα υπάρξει σχετική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ταυτόχρονα εθελοντές ειδικοί δημιουργούν την ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. (Ε.Π.Β-Β-Β).

Καλές Γιορτές - Καλή Δύναμη

«...αυτές οι πέτρες δε βολεύονται κάτω απ’ τα ξένα βήματα... / αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκηο!

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 129 επισκέπτες και κανένα μέλος