Αναλαμβάνουμε μία σοβαρότατη ευθύνη απέναντι στους πολίτες μας.

Ορκίστηκε, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου η νέα Δημοτική Αρχή και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κρωπίας,  με επικεφαλής, για 4η θητεία  (2024-2028) στο αξίωμα του Δημάρχου, τον Δημήτριο Ν. Κιούση.

Την ορκωμοσία ετέλεσε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

Στη σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και τις οικογένειές τους για την καλή συνεργασία, τους εθελοντές επίσης και την οικογένειά του που τον «ανέχεται»

«Αναλαμβάνουμε μία σοβαρότατη ευθύνη απέναντι στους πολίτες μας. Όλοι εμείς πρέπει να συνεργαστούμε, να συγκεράσουμε και να συνθέσουμε απόψεις που αφορούν τα κοινά της πόλης.

Επρεπε να γίνουν αυτές οι υποδομές και τα χρήματα ήταν ελάχιστα. Κόπηκε το μεγαλύτερο μέρος, ήρθαν αρμοδιότητες που δεν συνοδεύτηκαν με τις αντίστοιχες χρηματοδοτήσεις».

Μίλησε, για συνέχιση των έργων υποδομής στη έδρα και στους οικισμούς του Δήμου,   για διαρκή αγώνα,  διεκδίκηση και συμμετοχή σε κάθε χρηματοδοτικό πρόγραμμα εθνικό-ευρωπαϊκό αλλά και για αξιοποίηση της δυνατότητας της σύναψης δανείων για αναγκαία έργα όταν δεν υπάρχει δυνατότητα άλλης χρηματοδότησης  ώστε,  ο τόπος που επιλέξαμε, μεγαλώσαμε, αγαπήσαμε να φτάσει στο επίπεδο που του αξίζει.

Χαιρετισμό απηύθυναν,  επίσης οι επικεφαλής των   παρατάξεων,  της μείζονος μειοψηφίας, «Κορωπί: Σύγχρονη, φιλική πόλη» Μιχάλης Αλευρέας, της ελάσσονος μειοψηφίας, «Αλλάζουμε» Διονύσης Κερασιώτης και  Ευάγγελος Ρεμπάπης της  «Λαϊκής Συσπείρωσης Κρωπίας»

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 177 guests και κανένα μέλος