αφαίρεσημπάζωνκαιπλύσιμοδρόμων!

Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενα φύλλα μας, η ΕΥΔΑΠ, έχει αναλάβει το έργο κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου στον Δήμο Παιανίας, το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Στο έργο περιλαμβάνονται και δεσμεύσεις για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου (καθαρισμό της περιοχής όπου έχουν παρέμβει) στα Γλυκά Νερά.

Ήδη από τις αρχές Δεκεμβρίου (9 και 10 Δεκεμβρίου) συνεργεία της ΕΥΔΑΠ βρέθηκαν στην περιοχή και προχώρησαν στην αποκομιδή μπαζών, αποκαθιστώντας μέρος της λειτουργικότητας των δρόμων. Από τις εργασίες συνελέγησαν και απομακρύνθηκαν συνολικά 257 τόνοι, που βρίσκονταν διάσπαρτα σε 15 σημεία, τα οποία και μεταφέρθηκαν σε Μονάδα Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ). Δεν μένει όμως εκεί η ΕΥΔΑΠ.

Το δεύτερο βήμα είναι, προκειμένου να επιταχύνει την ομαλοποίηση της καθημερινότητας των πολιτών, ο καθαρισμός του οδικού δικτύου στην περιοχή των Γλυκών Νερών, οι οποίες περιλαμβάνουν το σκούπισμα και πλύσιμο των οδών με μηχανοκίνητα οχήματα.

Είναι γεγονός ότι αυτό μας εντυπωσίασε, καθότι δεν συνηθίζεται σε τόσο μεγάλα έργα να καθαρίζουν και να πλένουν τους δρόμους που έχουν παρέμβει και δεν μπορούμε παρά να επιβραβεύσουμε την ΕΥΔΑΠ, για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, βάζοντας τη δημόσια ασφάλεια και υγεία των πολιτών στις προτεραιότητές της.

 

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 419 guests και κανένα μέλος