Η Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. ενημερώνει τους πολίτες ότι τα συνεργεία της ειδοποιούνται μέσω των τηλεφώνων επιφυλακής - για το Λαύριο 6940723918, για την Κερατέα και τον Άγιο Κωνσταντίνο 6931359587 - οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου προκύπτει βλάβη και σπεύδουν άμεσα επί τόπου να την αποκαταστήσουν. Όταν η επισκευή δεν είναι εφικτή λόγω δυσκολίας και ώρας, πραγματοποιείται την αμέσως επόμενη ημέρα.

Σε κάποιες περιπτώσεις όμως προκύπτουν βλάβες σε κεντρικούς τροφοδοτικούς αγωγούς της ΕΥΔΑΠ, στους οποίους η Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. δεν έχει τη δικαιοδοσία να επεμβαίνει.

Απέναντι από το Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου υπάρχει μεγάλη διαρροή του κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού της ΕΥΔΑΠ, για την οποία ειδοποιήσαμε το αρμόδιο τμήμα, αμέσως μόλις έγινε εμφανής.

Λόγω τεχνικού προβλήματος που προέκυψε την ημέρα που ήρθε συνεργείο, έφυγαν και προγραμμάτισαν να έρθουν με τα κατάλληλα μηχανήματα έργων και προσωπικό, αύριο 18.09.2019.  

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει από συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. ο καθαρισμός των φρεατίων όμβριων υδάτων όλων των Κοινοτήτων του Δήμου Λαυρεωτικής.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι και φέτος δε θα προκύψουν προβλήματα από τα βρόχινα νερά, που οφείλονται στην επάρκεια των φρεατίων, που είναι και αρμοδιότητα της υπηρεσίας μας.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 158 guests και κανένα μέλος