Ο Δήμος Σαρωνικού έχει αναρτήσει και είναι στη διάθεση του κοινού δύο μελέτες, που αφορούν το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (Γ.Π.Σ.) του Δήμου, και δέχεται προτάσεις έως και Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας, (Λ. Σουνίου και Αγ. Γεωργίου - Π. Φώκαια, τηλ. 15325 και 22910-38809).

  1. Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για την τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας.

Η μελέτη αυτή έχει ανατεθεί από το Δήμο. Είναι υποστηρικτική του ΓΠΣ που βρίσκεται σε εξέλιξη. Κατόπιν της έγκρισής της θα είναι δυνατή και η έγκριση της τροποποίησης του ΓΠΣ με το οποίο ολοκληρώνεται ο πολεοδομικός σχεδιασμός της Δ.Κ. Π. Φώκαιας.

  1. 2η ανάρτηση της Πολεοδομικής Μελέτης Α' κατοικίας Παλαιάς Φώκαιας.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Σωφρόνης επισημαίνει: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, κατόπιν των συντονισμένων προσπαθειών της Τεχνικής μας Υπηρεσίας, του πρώην Αντιδημάρχου κου Μπουκουβάλα Ηλία και των Μελετητών, που η Πολεοδομική Μελέτη Α΄ κατοικίας Παλαιάς Φώκαιας βρίσκεται σε σταθερή τροχιά ολοκλήρωσης μετά το 1998, όπου ξεκίνησε, και ενώ για πολλά χρόνια είχε μείνει στάσιμη. Συνεχίζουμε με το ίδιο αμείωτο πάθος την προσπάθεια ολοκλήρωσης όλων των πολεοδομικών μελετών του Δήμου Σαρωνικού, που βρίσκονται σε εξέλιξη. Θεωρούμε ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να χαράξουμε μία αναπτυξιακή τροχιά στον τόπο μας».  

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 260 guests και κανένα μέλος