Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου και το τμήμα Ακαδημιών Basket διοργάνωσε την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλα τα τμήματα Μπάσκετ του συλλόγου, στις 21 Δεκεμβρίου...  
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Βολές, καρφώματα, μαζορέτες και ...μπουφές

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου και το τμήμα Ακαδημιών Basket διοργάνωσε την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για όλα τα τμήματα Μπάσκετ του συλλόγου, στις 21 Δεκεμβρίου.

Το κλειστό γήπεδο Μπάσκετ του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου, γέμισε από αθλητές του Συλλόγου και πλήθος κόσμου, που ήρθε να παρακολουθήσει το «Basket Show 2007». Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο έφορος των Ακαδημιών Basket Φ. Κανελλόπουλος και ο υπεύθυνος  τμημάτων Basket  Π. Παπαμιχάλης. Στη γιορτή παρευρέθηκαν παράγοντες της πόλης του Κορωπίου καθώς και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν Διαγωνισμούς βολών, επιδεξιότητας, καρφωμάτων, χορό από μικρές μαζορέτες του Συλλόγου και χορό από χορευτικά τμήματα της Σχολής Ποριώτου.

Πρωταγωνιστές στη γιορτή όμως ήταν οι καλεσμένες μασκότ, mr Green της ομάδας Basket  του Παναθηναϊκού,  και ο Θρυλέων του Ολυμπιακού, που έδωσαν την δική τους παράσταση ξεσηκώνοντας τους θεατές και όλα τα παιδιά του συλλόγου.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με επικεφαλής τον Δ/ντή marketing    Κατσογιάννη πρόσφερε δώρα στα παιδιά του συλλόγου όπου τα μοίρασε ο ίδιος ο mr Green.

Ο Γ.Σ. Κορωπίου έδωσε αναμνηστική πλακέτα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστώντας τη για την προσφορά της στα παιδιά των Ακαδημιών Basket, καθώς και αναμνηστική πλακέτα στην Σχολή Ποριώτου για τη βοήθειά της στο Σύλλογο.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 385 επισκέπτες και κανένα μέλος