Την τέταρτη θέση στο διεθνές τουρνουά του Μπέτσεϊ που διεξήχθη το τριήμερο 23 με 25 Ιανουαρίου, κατέκτησε η ομάδα Παίδων του ΝΟΒ...

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ Ν.Ο.Β.


Την τέταρτη θέση στο διεθνές τουρνουά του Μπέτσεϊ που διεξήχθη το τριήμερο 23 με 25 Ιανουαρίου, κατέκτησε η ομάδα Παίδων του ΝΟΒ.

Οι παίκτες του Φίλιππου Σακέλλη είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν εναντίον πολύ δυνατών ομάδων από τη Σερβία, το Μαυροβούνιο και την Ουγγαρία απέναντι στις οποίες τα πήγαν πολύ καλά αποκτώντας παράλληλα πολύτιμες εμπειρίες.

Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στον Α' όμιλο της διοργάνωσης επικρατώντας και στα τρία ματς του, αλλά δεν τα πήγε καλά στον ημιτελικό και τον μικρό τελικό της Κυριακής.

Οι νεαροί αθλητές μας ξεκίνησαν την Παρασκευή με νίκη επί της Ζέγκεντ από την Ουγγαρία και συνέχισαν το Σάββατο επικρατώντας της Όσιεκ (Κροατία) και της Σπάρτακ Σουμπότιτσα.

Την Κυριακή το πρωί όμως δεν τα κατάφεραν απέναντι στη διοργανώτρια Μπέτσεϊ στον ημιτελικό, όπου πάλεψαν ως το τέλος και τελικά ηττήθηκαν με 11-13.

Στον μικρό τελικό που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η ομάδα μας ηττήθηκε από την Σπάρτακ Σπουμπότιτσα με 6-12 με αποτέλεσμα να χάσει το χάλκινο μετάλλιο.

Το τουρνουά κατέκτησε η πανίσχυρη Πρίμορατς Κότορ που νίκησε στον τελικό την Μπέτσεϊ με 9-5.


Η τελική κατάταξη:

1. Πρίμορατς Κότορ, 2. Μπέτσεϊ, 3. Σπάρτακ Σουμπότιτσα, 4. ΝΟΒ, 5. Σπλιτ, 6. Ζέγκεντ, 7. Βάσκαρ, 8. Όσιεκ


Στην αποστολή της ομάδας Παίδων στη Σερβία συμμετείχαν οι:

Ματσούκης Σπυρίδων, Καλογεράκος Παντελής, Σιδέρης Κωνσταντίνος, Σκουρλής Ιωάννης, Κομτζιάς Αχιλλέας, Παπασταμάτης Δημήτρης, Γιούρλας Ιωάννης, Ποταμιάνος Ευάγγελος, Καπότσης Ιάσων, Ανδρουλάκης Ορφέας, Τούλης Αδάμ, Σαρίδης Παναγιώτης, Φούρλας Αθανάσιος, Μαυρωτάς Λεωνίδας, Χάρε Ντόμινικ, Τόκας Βασίλειος, Kόλλιας Κωνσταντίνος.


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 143 guests και κανένα μέλος