Με επιτυχίες στις αποσκευές της, γύρισε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πινγκ- Πονγκ, (στην Ισπανία), η ελληνική αποστολή Βετεράνων.

Το πρωτάθλημα αυτό γίνεται σε ατομικό και διπλό επίπεδο και ξεκινάει σε ομίλους των 4 αθλητών.

Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου συνεχίζουν στο κυρίως ταμπλό ενώ οι δύο τελευταίοι συμμετέχουν σε αγώνες «κατηγορίας».

Στα ατομικά, στο κυρίως ταμπλό πέρασαν στην ηλικιακή κατηγορία των 50-59 ετών ο ΔΟΥΗΣ, ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, στην κατηγορία των 65-69 ο ΜΑΝΔΗΛΑΣ, στην κατηγορία των 75-79 ο ΠΛΑΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, στις γυναίκες των 40-50 η ΚΟΥΚΑ.

Στη συνέχεια στο κυρίως ταμπλό, που οι αγώνες είναι ΝΟΚ ΑΟΥΤ, πέρασε μόνο ο ΠΛΑΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ που νίκησε έναν Εγγλέζο με 3-0 και έναν Ισραηλινό με 3-1. Στον επόμενο αγώνα έχασε με 3-1 από αθλητή της Κίνας.

Με τις νίκες που έκανε έφτασε μέχρι τους 32 καλύτερους αθλητές στον κόσμο στην ηλικιακή του κατηγορία.

Στα διπλά από τους ομίλους πέρασε μόνο η ΚΟΥΚΑ με συμπαίκτρια μία Γιαπωνέζα. Στο κυρίως ταμπλό έχασαν.

Στους αγώνες ...παρηγοριάς, πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ με 4 συνεχόμενες νίκες και έφτασε μέχρι τους 16 καθώς και ο ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ 2 νίκες.

Στα διπλά παρηγοριάς ο ΠΛΑΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ με συμπαίκτη Σουηδό, έκαναν 2 νίκες και φτάσανε μέχρι του; 16, ενώ ο ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ με συμπαίκτη Ιταλό έκαναν 4 συνεχόμενες νίκες και έφτασαν μέχρι τους 8.

Η εμφάνιση και των υπολοίπων Ελλήνων παικτών και παικτριών ήταν πολύ ικανοποιητική, αλλά είχαν την ατυχία να κληρωθούν με πάρα πολύ καλούς αντιπάλους.

Την όλη αποστολή αποτελούσαν οι:

ΔΟΥΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΜΑΝΔΗΛΑΣ, ΠΛΑΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, ΦΥΛΑΚΟΥΡΗ, ΚΟΥΚΑ, ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΨΗΣ, ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ και ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 208 guests και κανένα μέλος