Με εξαιρετική επιτυχία, μεγάλη συμμετοχή και συναρπαστικούς αγώνες πραγματοποιηθηκε την Μεγάλη Δευτέρα και Τρίτη στην αίθουσα ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ του Δήμου Βούλας, το δεύτερο Παναττικό ομαδικό πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων που διοργάνωσε ο ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ...

Γυμναστικός Σύλλογος Αρης Βούλας

Παναττικό ομαδικό πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων

στην επιτραπέζια Αντισφαίριση


Με εξαιρετική επιτυχία, μεγάλη aris-voulasdsc_8911.jpgσυμμετοχή και συναρπαστικούς αγώνες πραγματοποιηθηκε την Μεγάλη Δευτέρα και Τρίτη στην αίθουσα ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ του Δήμου Βούλας, το δεύτερο Παναττικό ομαδικό πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων που διοργάνωσε ο ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ.

Στους αγώνες αυτούς έλαβαν συνολικά μέρος 16 ομάδες με Παμπαίδες και 10 ομάδες με Παγκορασίες.

Στους Παμπαίδες πρωταθλήτρια Αττικής αναδείχθηκε η ομάδα του ΔΙΟΝΥΣΟΥ που νίκησε στον τελικό του Α.Σ. ΠΕΡΑ 2005 με 3-1. Τις τρίτες θέσεις κατέλαβαν οι ομάδες του Άρη Νίκαιας και της Αμοργού.

Στις Παγκορασίδες πρωταθλήτρια Αττικής αναδείχθηκε η ομάδα του Α.Σ. ΠΕΡΑ που νίκησε στον τελικό την ομάδα ΡΟΥΦ 80 με 3-2.

Τις τρίτες θέσεις κατέλαβαν οι ομάδες του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ & του ΓΑΣ ΑΕΤΟΥ. Στα πρωταθλήματα κατηγορίας που έγιναν στους Παμπαίδες πρώτευσε η ομάδα της ΠΡΟΟΔΟΥ & στις Παγκορασίδες η ομάδα της ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ.

Με την ομάδα του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Ελένη Στραϊτούρη (5η Δημοτικού) & Ιφιγένεια Ισαμπάλογλου (3η Δημοτικού).

Στην ομάδα της ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ συμμετείχε και η αθλήτρια Στέλλα Πατεράκη, που έχει παραχωρηθεί για ένα χρόνο από τον ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ.

Τιμήθηκαν ιδιαιτέρως η αθλήτρια Εμίρη Φιλία του ΡΟΥΦ 80 (έχει επίσης παραχωρηθεί για ένα χρόνο από τον ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ) διότι τελείωσε τους αγώνες αήττητη και για τον ίδιο λόγο ο αθλητής του ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ Ηλίας Μιχαηλίδης.

Η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα ήταν αυτή του ΓΑΣ ΑΕΤΟΥ γι’ αυτό και επάξια πήρε την τιμητική πλακέτα.


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 60 guests και κανένα μέλος