Το διήμερο του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων, νεανίδων στις Σέρρες ήταν εξαιρετικό

Σε 5 τελικούς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων συμμετείχαν οι αθλητές του Γ.Α.Σ ΠΑΙΑΝΙΑΣ, που συνέτριψαν τα ρεκόρ τους, κατέλαβαν 3 μετάλλια και έφεραν το Σύλλογο στη 15η θέση ανάμεσα σε 150 Συλλόγους της Ελλάδας.


Αναλυτικά αποτελέσματα:

Ο Αλέξανδρος Περιστέρης στο Άλμα σε Μήκος πήδηξε 7.42 πήρε ασημένιο μετάλλιο και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας για 3η συνεχόμενη χρόνια στους Βαλκανικούς Αγώνες που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο στη Ρουμανία, έτσι έχει άλλη μια ευκαιρία για το όριο για τους Πανευρωπαϊκούς που είναι 7.50.

Ο Μιχάλης Αξαρλης ήρθε επίσης δεύτερος αν και αγωνιζόταν σε μεγαλύτερη Κατηγορία, συνέτριψε κατά 2 δευτερόλεπτα το ατομικό του ρεκόρ και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας Κύπρου.

O Άρης Περιστερης, πήρε την ρεβάνς στο ακοντισμό και με βολή στα 55, 59μ, επισης ατομικό ρεκόρ, ήρθε τρίτος στη μεγάλη κατηγορία και αυτός θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας Κύπρου.

Η Μυρτώ Πατση, κατέκτησε τη τέταρτη θέση στο τριπλούν νεανίδων, με επίδοση κοντά στο ατομικό ρεκόρ της, και θα εκπροσωπήσει τη χώρα στους Βαλκανικούς Αγώνες παίδων-κορασίδων που θα γίνουν στη Σερβία, το Σαββατοκύριακο.

Η μικρότερη της παρέας, Στεφάνια Ζαφείρη, ήρθε ενάτη στο τελικό του ύψους και για μια ακόμα φορά εκπλήρωσε το στόχο της και διέπρεψε ανάμεσα στις μεγαλύτερες και εμπειρότερές της.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 114 guests και κανένα μέλος