Σχεδόν όλοι οι αθλητές προκρίθηκαν στη Β’ φάση



Οι αθλητές του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Παιανίας (ΓΑΣ), διαπρέψαν στους σχολικούς αγώνες Α φάση-λυκείων και γυμνασίων που διεξήχθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Σχεδόν όλοι αθλητές και μαθητές λυκείου προκρίθηκαν στην 2-φαση. Συγκεκριμένα προκρίθηκαν ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-άλμα εις μήκος, ΚΥΡΚΟΣ ΝΙΚΟΣ-τριπλούν, ΑΞΑΡΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ-110μ εμποδίων, ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-400μ εμποδίων, ΚΑΡΕΛΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΑ-100μ, και ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΡΗΣ στο ακόντιο.

Στους αγώνες γυμνασίων, οι αθλητές του ΓΑΣ κέρδισαν το άλμα εις μήκος με τον ΚΕΡΑΜΑ ΘΑΝΑΣΗ , την σφαίρα αγοριών με τον ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΣΤΑ , τη σφαίρα κοριτσιών με τη ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΣΗΜΙΝΑ. Τη 2Η θέση στο μήκος κοριτσιών με τη ΖΑΦΕΙΡΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, 2η και 3η στη σφαίρα κοριτσιών με τη ΠΑΣΙΑΛΗ ΜΑΡΙΑ και ΞΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, 2ος στα 300μ ο ΜΠΕΛΕΞΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ 2Ος στη σφαίρα ο ΑΝΤΩΝΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Επίσης ,το Σάββατο 5/04,η ομάδα των Παμπαίδων Β+ ΠαγκορασίδωνΒ , έλαβε μέρος στους διασυλλογικούς αγώνες τριάθλου που διεξήχθηκαν στης εγκαταστάσεις του Α.Ο Φιλοθέης , με συμμέτοχη περισσότερων των 200 μικρών αθλητών. Ο ΓΑΣ παρουσιάστηκε πολύ καλά, με τα περισσότερα παιδιά να πετυχαίνουν ατομικά ρεκόρ!

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 43 guests και κανένα μέλος