...δεν θα διστάσω να κηρύξω την Αττική σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης»

Νίκος Χαρδαλιάς: «Στην ανάγκη, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις, ενόψει επαπειλούμενου κινδύνου -και τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι τέτοιος κίνδυνος- θα αξιοποιήσω τη δυνατότητα που μας δίνει ο νόμος περί Πολιτικής Προστασίας και δεν θα διστάσω να κηρύξω την Αττική σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», εφημερίδα Ναυτεμπορική.

Είδατε πώς θα λύνει τα προβλήματα ο υποψήφιος Χαρδαλιάς, αν εκλεγεί περιφερειάρχης Αττικής.

Εχει συνηθίσει από τον εγκλεισμο μας με τον covid 19 και στη συνέχεια με το 112!!!

Σημειώνει ακόμη (στη Ναυτεμπορική) ότι για την αντιπλημμυρική και αντιπυρική θωράκιση της Αττικής θα προχωρήσει αμέσως «στην εφαρμογή προγράμματος καθαρισμών, συντήρησης οδικών δικτύων, διάνοιξης αντιπυρικών ζωνών και έργα προστασίας των ευαίσθητων υποδομών κοινής ωφελείας» και προσθέτει: «Παράλληλα -όπως προβλέπει ο νόμος για την Πολιτική Προστασία- θα λειτουργήσουμε Περιφερειακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας, πλήρως εξοπλισμένο και επαρκώς στελεχωμένο, που θα θέσει σε εφαρμογή ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας».

Σημείωση: Μα το Παρατηρητήριο το έχει δημιουργήσει ήδη, ο βίαια απελθών Γιώργος Πατούλης.

Αγαπητοί αναγνώστες, μην κοροϊδευόμαστε. Υπουργός Πολιτικής Προστασίας έχει θητεύσει. Τί έπραξε; Τίποτα, και ζήσαμε καταστροφές και συμφορές. Θα το πράξει τώρα που «δι-ορίστηκε» από τον Πρωθυπουργό και πάνε «πακέτο» σε εκδηλώσεις;;

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 218 guests και κανένα μέλος