ΔΗΜΟΣ ΓΕΡΑΚΑ                                        ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
                                                                     ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
   


Προκήρυξη Δημόσιου Ανοιχτού Διαγωνισμού με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά για το έργο:
“Ανάπτυξη Ευρυζωνικού Δικτύου Παροχής Ασύρματης Πρόσβασης μέσω wi-fi spots”
που έχει ενταχθεί Μέτρο 4.2 του Ε.Π. Κοινωνία της Πληροφορίας. Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης σε ποσοστό 80% και κατά 20% από Εθνικούς Πόρους.
1. Αναθέτουσα Αρχή: Δήμος Γέρακα, Ιθάκης 12, τ.κ. 15344 τηλ.: 210-6604600, fax: 210-6612965, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
2. Κατηγορία και περιγραφή υπηρεσιών: Προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία εξοπλισμού για την δημιουργία Ασύρματων Σημείων Πρόσβασης (Wireless Hotspots) στο διαδίκτυο, μέσω ευρυζωνικών υποδομών. Οι χώροι εγκατάστασης που θα επιλεγούν θα είναι υπαίθριοι και θα χαρακτηρίζονται από υψηλή επισκεψιμότητα (Χώροι συνάθροισης κοινού, Χώροι αναμονής – μετακίνησης, Χώροι εκδηλώσεων και συνεδριάσεων). Ο προϋπολογισμός του έργου είναι εκατόν εξήντα δύο χιλιάδες και εννιακόσια ευρώ (162.900€) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 19%.
3. Τόπος παροχής υπηρεσιών: Γέρακας Αττικής
4. Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή συμπράξεις αυτών που διαθέτουν την απαιτούμενη επαγγελματική αξιοπιστία και φερεγγυότητα με αντικείμενο απασχόλησης τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, εγκατάσταση και λειτουργία έργων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιακών δικτύων που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα ή σε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) ή σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει τη Συμφωνία Δημοσίων Συμβάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.
5. Διαχωρισμός του έργου σε τμήματα: Δεν γίνονται δεκτές προσφορές για την εκπόνηση μέρους του υπό ανάθεση έργου.
6. Διάρκεια της σύμβασης ή προθεσμία ολοκλήρωσης παροχής υπηρεσιών: 4 Μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
7. Επωνυμία και διεύθυνση της Υπηρεσίας από την οποία μπορούν να ληφθούν τα έγγραφα του Διαγωνισμού: Δήμος Γέρακα – Τεχνική Υπηρεσία, Ιθάκης 12, τ.κ. 15344 Υπεύθυνος: κ. Μανούσης Νικόλαος, τηλ.: 210-6604658, fax: 210-6612965, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Δικτυακός τόπος του Δήμου: www.gerakas.gr.
8. Τόπος, χρόνος και τρόπος υποβολής των προσφορών: Οι προσφορές υποβάλλονται στον Δήμο Γέρακα – Πρωτόκολλο, Ιθάκης 12, τ.κ. 15344. Προθεσμία για την υποβολή των προσφορών: 25/8/2009 ώρα: 10:00. Οι προσφορές υποβάλλονται στην ελληνική γλώσσα σύμφωνα με τα οριζόμενα στη διακήρυξη.
9. Ημερομηνία, ώρα και τόπος απασχόλησης: Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής των προσφορών στο Δημοτικό Κατάστημα Γέρακα, Ιθάκης 12, Γέρακας.
Πρόσωπα που επιτρέπεται να παρευρίσκονται κατά το άνοιγμα των προσφορών: Οι διαγωνιζόμενοι ή οι νομίμως εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποί τους.
10. Απαιτούμενες εγγυήσεις: Οι προσφέροντες οφείλουν με ποινή αποκλεισμού, μαζί με την προσφορά, να καταθέσουν Εγγύηση συμμετοχής τους στο διαγωνισμό, της οποίας το ποσό θα πρέπει να καλύπτει το 5% του προϋπολογισμού του Έργου, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, δηλαδή το ποσό των οκτώ χιλιάδων και εκατόν σαράντα πέντε ευρώ (8.145,00€).
11. Περίοδος κατά την οποία ο υποψήφιος δεσμεύεται με την προσφορά του: Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους υποψηφίους Αναδόχους για δύο (2) μήνες από την επόμενη μέρα της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής τους.
12. Κριτήρια αξιολόγησης προσφορών και ανάθεσης: Η πλέον συμφέρουσα προσφορά με κριτήρια που αναφέρονται στα συμβατικά τεύχη.
13. Ημερομηνία αποστολής της Προκήρυξης: Η παρούσα δημοσίευση απεστάλη στον τύπο στις 29/7/2009.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΡΑΚΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Η. ΖΟΥΤΣΟΣ


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 289 guests και κανένα μέλος