Έργα των Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ και Άλαν Χοβχάνες θα ερμηνεύσει η Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, εγκαινιάζοντας για το 2008 τις συναυλίες της επιτυχημένης Σειράς...

 

Από την Καμεράτα, Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής
τον αρχιμουσικό Αλέξανδρο Μυράτ και τον Θοδωρή Τζοβανάκη, πιάνο
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου Ξεκινά η Σειρά Κυριακή Πρωί στο Μέγαρο

Έργα των Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ και Άλαν Χοβχάνες θα ερμηνεύσει η Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, εγκαινιάζοντας για το 2008 τις συναυλίες της επιτυχημένης Σειράς «Κυριακή Πρωί στο Μέγαρο», που εντάσσεται στον Κύκλο «Το Μέγαρο για τους Νέους» και πραγματοποιείται φέτος με τη χορηγία του Ομίλου ALTEC.

Κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους φανατικούς θεατές, η Σειρά Κυριακή Πρωί στο Μέγαρο, που απευθύνεται στους νέους όλων των ηλικιών, εδώ και χρόνια αποτελεί μία εναλλακτική ψυχαγωγική πρόταση, για τα πρωινά της Κυριακής. Ο λόγος; Στις εκπαιδευτικού περιεχομένου συναυλίες της Σειράς η διασκέδαση με τη μάθηση συνδυάζονται με τρόπο μοναδικό! Eμπειροι μουσικολόγοι σε ρόλο σχολιαστή παρουσιάζουν και επεξηγούν έργα κλασικών αλλά και σύγχρονων συνθετών ερμηνευμένα από διαφορετικά κάθε φορά μουσικά σχήματα. Οι εκπλήξεις δεν λείπουν ενώ η συμμετοχή του κοινού είναι εντυπωσιακή.

Στην πρώτη συναυλία της Σειράς με τον τίτλο «Το πιάνο έτσι...κι αλλιώς», που θα δοθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 11:30 το πρωί στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής, ρόλο οικοδεσπότη αναλαμβάνει η Καμεράτα.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 87 guests και κανένα μέλος