Με πρωτοβουλία του προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», Νίκου Ορφανού, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Μαρκοπούλου, επταήμερη εκδρομή στα ιαματικά νερά της Αιδηψού, για 45 μέλη του Κ.Α.Π.Η., ικανοποιώντας μια ανάγκη χρόνων.

Ετσι οι εκδρομείς του ΚΑΠΗ βρέθηκαν από 4 – 10 Σεπτεμβρίου 2015, στην Αιδηψό απολαμβάνοντας όλα τα ωραία που προσφέρει η πόλη: με τα ιαματικά της νερά, τα εκσυγχρονισμένα ξενοδοχεία, τους περιπάτους καθώς και μονοήμερες εκδρομές στη Βόρεια Εύβοια.

Το τελευταίο μάλιστα βράδυ παραμονής τους, διοργανώθηκε σε συνεργασία με τα Κ.Α.Π.Η. Αμαρουσίου, που βρισκόταν εκεί την ίδια περίοδο, αυθόρμητο αποχαιρετιστήριο γλέντι με παλιά αθάνατα τραγούδια, υπό τους ήχους κιθάρας και ακορντεόν, που έπαιζαν τα μέλη από το Μαρούσι.

Το καλύτερο «κλείσιμο» ενός επταημέρου ξεγνοιασιάς, θεραπείας και καλής παρέας, που έμεινε αξέχαστο σε όλους, όπως πιστοποιούν και τα όμορφα σχόλια και τις ευχαριστίες, που κοινοποιησαν τα μέλη που συμμετείχαν.

Σημειωτέον ότι η “Βραυρώνιος” συμμετείχε στο συνολικό κόστος των εκδρομέων, άλλως θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί αυτό το επταήμερο για τους περισσότερους.

Εκδρομή στη «Μεγαλόχαρη» της Τήνου

Αλλη μία εξόρμηση των μελών του ΚΑΠΗ ήταν η εκδρομή στην Τήνο (16 – 17 Σεπτεμβρίου). Αν και πραγματοποιείται κάθε χρόνο, το ταξίδι αυτό παραμένει ιδιαίτερα αγαπητό.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 235 guests και κανένα μέλος