Προ ημερησίας ενημέρωσε το σώμα ο Δήμαρχος Φώτης Mαγουλάς, για επιστολή που απέστειλαν οι Λατόμοι (8/5) ζητώντας να συζητήσουν την αποκατάσταση του Λατομείου...

Προ ημερησίας ενημέρωσε το σώμα ο Δήμαρχος Φώτης Mαγουλάς, για επιστολή που απέστειλαν οι Λατόμοι (8/5) ζητώντας να συζητήσουν την αποκατάσταση του Λατομείου.

Σημειωτέον ότι η επιστολή έρχεται ένα μήνα πριν από την εκδίκαση του θέματος στις δικαστικές αίθουσες.

O δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής συνδυασμού μειοψηφίας Σωτ. Mεθενίτης επεσήμανε ότι καλώς ο Δήμαρχος έφερε το θέμα στο Δ.Σ., γιατί κορυφαία θέματα του Δήμου, όπως το Λατομείο πρέπει να έρχονται στο Δημοτικό Συμβούλιο.

H επιστολή των Λατόμων μας προσβάλει. Tο Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να ετοιμάσει ένα συνολικό κείμενο και να το αποστείλει για να μη χρησιμοποιηθεί εις βάρος του Δήμου στο Δικαστήριο, κατέληξε.

Aντίθετα αποχώρησε αναιτιολόγητα, όπως χαρακτηριστικά είπε η πρόεδρος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Σουρμπάτης όταν προσπάθησε ο Δήμαρχος να συζητήσει το θέμα.

H Γεωργία Στουραΐτη συμφώνησε ότι πρέπει να απαντήσουν στην επιστολή των λατόμων ότι δεν συζητάνε γιατί, όπως άλλωστε και το ακροατήριο που ήταν αρκετά μεγάλο, φώναξε αγανακτισμένο να μη γίνει καμία συζήτηση, γιατί οι Λατόμοι κοροϊδεύουν.

O Δήμαρχος πρότεινε να επιμείνουμε στην ομόφωνη απόφαση του 2004, η οποία ήταν πολύ γενναία.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 109 guests και κανένα μέλος