aris-korasidesΠρωταγωνιστές σ’ ένα ακόμη αγωνιστικό διήμερο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης έγιναν, το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι αθλητές και αθλήτριες μικρών ηλικιών. Το νέο πεδίο δράσης το προσέφερε το 6ο Παναττικό πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων που διοργάνωσε το Σωματείο Α.Ο.ΑΡΗΣ 2006 για 6η συνεχόμενη χρονιά, στο κλειστό γυμναστήριο της Βούλας (κάτω από την γέφυρα).

Πανδαισία επιτραπέζιας αντισφαίρισης για περισσότερες από 13 ώρες χρειάστηκε για να ολοκληρωθούν οι αγώνες Παμπαίδων /Παγκορασίδων και Εφήβων /Νεανίδων το Σάββατο 29 Μαρτίου. Στους αγώνες αυτούς έλαβαν συνολικά μέρος 134 αθλητές και αθλήτριες από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Παρά την τεράστια αυτή συμμετοχή, η γραμματεία των αγώνων οι διαιτητές και οι βετεράνοι κατάφεραν το άριστο, δεχόμενοι συγχαρητήρια από γονείς, παίκτες και προπονητές.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων, στην κατηγορία των Παμπαίδων νικητής αναδείχθηκε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΜΙΑΝΗΣ (ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ) με δεύτερο τον ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΡΟ (Α.Π.Ο ΑΕΤΟΣ) και 3ους τους ΝΙΚΟ ΚΟΡΔΑΛΗ (Ε.Α. ΒΟΧΑΣ) και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟ (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ).

aris-pampaidesΣτις Παγκορασίδες το χρυσό κατέκτησε η ΔΑΝΙΕΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ) Α.Ο. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) τη δεύτερη θέση η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (Π.Α.Λ.ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΑΣ) και τις 3ες η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΥΤΑΚΙΔΟΥ (Α.Κ.ΖΩΓΡΑΦΟΥ) και   ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ).

Στους Εφήβους την πρωτιά κατέκτησε ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΗΣ (Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ ), το αργυρό μετάλλιο έλαβε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΡΟΣ (Δ.Α.Ο. ΤΑΥΡΟΥ) και τις 3ες θέσεις ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (Δ.Α.Ο. ΤΑΥΡΟΥ ) και ΑΝΤΡΕΪ –ΡΑΝΤΟΥ ΚΟΝΤΟΡΑΡΟΥ (Γ.Α.Σ. ΕΛΕΥΣΙΣ).

Στις Νεανίδες οι αθλήτριες του Δήμου 3Β κατέλαβαν τις 3 από τις 4 πρώτες θέσεις. Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ (Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006 ) κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το Αργυρό μετάλλιο, ενώ τις δύο τρίτες θέσεις κατέλαβαν η ΕΛΕΝΗ ΣΤΡΑΪΤΟΥΡΗ (Γ.Σ.ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ) και ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ επίσης του Γ.Σ.ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ). Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΟΥΝΤΑΚΟΒΑ του Π.Κ.Δ.ΤΑΥΡΟΥ.

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε το απόγευμα της Κυριακής 30 Μαρτίου, η αυλαία του 6ου Παναττικού Πρωταθλήματος με τις συνολικές συμμετοχές να φτάνουν τις 209 και να αποτελούν τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό στην ιστορία των αναπτυξιακών τουρνουά στη χώρα μας.

 

Συναρπαστικές οι συναντήσεις των δύο ηλικιακών κατηγοριών (Παίδων και Κορασίδων) που είχαν απομείνει μετά τους αγώνες του Σαββάτου (Παμπαίδων /Παγκορασίδων / Εφήβων /Νεανίδων). Αθλητές, γονείς συνοδοί έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την οργάνωση και τις συνθήκες των αγώνων με τους διοργανωτές να δίνουν εορταστικό τόνο στην εκδήλωση και να ευχαριστούν από μικροφώνου όλους όσους συνέλαβαν στην άψογη αυτή διοργάνωση.

Η δεύτερη αυτή ημέρα, ήταν σχεδόν αποκλειστική για το Πινγκ-Πονγκ του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, αφού στους Παίδες ο ΞΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ του Α.Ο.ΑΡΗΣ 2006 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ στις κορασίδες η 13χρονη ΕΛΛΗ ΦΙΣΕΡ (Α.Ο.ΑΡΗΣ 2006) κατέκτησε την πρώτη θέση με δεύτερη την συμπαίκτρια της ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΙΣΑΜΠΑΛΟΓΛΟΥ και τρίτη επίσης αθλήτρια του Α.Ο.ΑΡΗΣ 2006 ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΕΡΠΟΥ.

Εκτός από τους επισήμους που έδωσαν το παρών και βράβευσαν τους νικητές (και ήταν πάρα πολλοί), για μια ακόμη φορά παρευρέθη η ΦΡΟΛΙΚΑ αδελφή του ΤΑΣΟΥ ΙΣΑΑΚΙΔΟΥ. Ο Τάσος Ισαακίδης, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν εφτά χρόνια και στη μνήμη πραγματοποιείται το Παναττικό πρωτάθλημα.

Σήμερα που γράφουμε αυτές τις γραμμές (4 Απριλίου) οι αθλήτριες του 2ου ΓΕΛ Βούλας, αναχωρούν για το Κλερμόν-Φεράν της Γαλλίας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η ομάδα του 2ου Γ.Ε.Λ. Βούλας, που κατέκτησε το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα αποτελείται από τις αθλήτριες:

Στέλλα Πατεράκη, Θάλεια Κορδούτη, Ιφιγένεια-Κυριακή Παπαγεωργοπούλου και Χριστίνα-Ιωάννα Πιτσούλη.

Ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους, για διάκριση και στο Παγκόσμιο!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 112 guests και κανένα μέλος