Ενα κότερο   έχει αγκυροβόλιο τον κόλπο του Καβουρίου και το κατραμονήσι, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει προβλήματα στους κατοίκους που διαμένουν στην ακτή Καβουρίου. Ο λόγος είναι ότι τη νύχτα που πέφτει η ησυχία, οι μηχανές του βουΐζουν και ο ήχος μεταδίδεται μέχρι ψηλά τη λεωφόρο! Κι αν σκεφθούμε ότι όλο αυτό το διάστημα kotero-1(περίπου 20 ημέρες) έχουμε νοτιάδες και δυτικούς ανέμους, ο ήχος μεταδίδεται ακόμη πιο δυνατός.

Με το Λιμεναρχείο Βουλιαγμένης που επικοινωνήσαμε, μας είπε ότι δεν αγκυροβολεί στον κόλπο του Καβουρίου, παρά μόνο στο Κατραμονήσι, αλλά εμείς το έχουμε δει πάρα, μα πάρα πολλές ημέρες μέσα στον κόλπο (φωτό).

Μας παρέπεμψαν στο Λιμεναρχείο Γλυφάδας, αφού το Κατραμονήσι (Υδρούσα Βούλας) βρίσκεται στα όρια του Λιμεναρχείου Γλυφάδας. Κι εκεί όμως, μας είπαν ότι ασχολούνται με το θέμα (προφανώς έχουν κι αυτοί δεχθεί παράπονα), αλλά το σκάφος έχει άδεια και είναι νόμιμα αγκυροβολημένο.

 

Εμάς μας δημιουργεί μία εύλογη απορία. Οταν βρίσκεται επί μία εβδομάδα ακίνητο στον κόλπο, τα λύματά του τί τα κάνει; Τα αποθηκεύει επί τόσες ημέρες; Και αν είναι νόμιμο το αγκυροβόλιο μέσα στον κόλπο, αύριο μπορεί να γίνει ....λιμάνι, αν ξαφνικά, αγκυροβολήσουν 5 - 6. Πιστεύουμε ότι δεν θα έπρεπε να δίδεται άδεια να αγκυροβολεί επί τόσες ημέρες μέσα στον κόλπο: ας πάει αρόδο. Θα πρέπει και οι αρμόδιοι, αλλά και ο Δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης να ασχοληθούν με το θέμα.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 159 guests και κανένα μέλος