Ελάβαμε δελτίο Τύπου από το Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδας, σχετικά με δημοσίευμα σε τοπική εφημερίδα με τίτλο:«Τρία σε ένα …… σκάνδαλο», σημειώνοντας ότι η δημοσίευση γίνεται «…για να μπει ένα τέλος στην παραπληροφόρηση…».

Έμείς δημοσιεύουμε την επιχειρηματολογία του Δήμου, η οποία έχει αποδεικτικό χαρακτήρα και γνώση για τους μη γνωρίζοντες.



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ -ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Τετάρτη 16 – 05 – 2012

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ : ΒΑΣ. ΠΑΥΛΟΥ & ΦΛΕΜΙΝΓΚ

Τ.Κ. : 190 04

ΤΗΛ. : 66.32.200

FAX : 66.33.311

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

για να μπει ένα τέλος στην παραπληροφόρηση…

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012-05-16

Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος – Τρία σε ένα …… σκάνδαλο

Ήταν ο τίτλος του δημοσιεύματος της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Ανατολική Ακτή Αττικής» που υπέγραφε το ψευδώνυμο «Σίσυφος».

Για την αποκατάσταση της αλήθειας θέλουμε να επισημάνουμε :

  1. Όσες και να είναι οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. μέσα στον μήνα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι σύμφωνα με το άρθρο 140 του Κ.Δ.Κ. αμείβονται μέχρι τρεις (3) το πολύ συνεδριάσεις, με αποζημίωση ίση με το ποσοστό δύο τοις εκατό (2%) του ποσού της αντιμισθίας του Δημάρχου (δηλαδή 65,44€ ανά συνεδρίαση).

  2. Οι Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. οι οποίοι λαμβάνουν αντιμισθία δεν λαμβάνουν αποζημίωση για την συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων από 1-1-2012 σύμφωνα με την παρ. 3γ του άρθρου 3 του Ν. 4051/2012 (ΦΕΚ 40 τεύχος Α΄).

  3. Οι απολογισμοί – ισολογισμοί των Δήμων, σύμφωνα με το άρθρο 163 του Κ.Δ.Κ. γίνονται αποκλειστικά και μόνο σε ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ., χωρίς κανένα άλλο θέμα στην Η.Δ.

  4. Για τις τρεις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της 17ης Μαΐου 2012, η μία συνεδρία είναι τακτική και οι άλλες δύο αφορούν τους ισολογισμούς – απολογισμούς των 2 πρώην Δήμων Σπάτων και Αρτέμιδος για το έτος 2010.

  5. Έχουν υπάρξει μήνες στη θητεία της σημερινής Δημοτικής αρχής όπου έχει συγκληθεί πάνω από 4 φορές το Δ.Σ.

  6. Άπειρες είναι οι περιπτώσεις κάλυψης λειτουργικών δαπανών του Δήμου απ’ τις τσέπες των αιρετών (τροφεία Π.Σ., αναλώσιμα, παράβολα, υλικά καθαρισμού κ.λ.π.).

  7. Για την υπερχρέωση του Δήμου, να αναζητηθούν αλλού οι ευθύνες.

  8. Η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει σαν μοναδικό της μέλημα τον περιορισμό των δαπανών και το νοικοκύρεμα των οικονομικών με ορατά πλέον αποτελέσματα.

  9. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος μας απέναντι στην λάσπη, στο ψεύδος, στην παραπληροφόρηση και στην συκοφαντία, σας ευχαριστούμε για την δημοσίευση.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 236 guests και κανένα μέλος