Στήνονται μπουζουκομάγαζα μέσα στην Α’ πλαζ Βούλας, τρία τον αριθμό κατά πως δείχνουν τα πράγματα και όπως καταγγέλθηκε από τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο στη Δημοτική συνεδρίαση της 17/5, κατά την προ ημερήσια συζήτηση.

a-plazΟ Γρ. Κωνσταντέλλος ανέφερε ότι επισκέφθηκε την Α’ πλαζ Βούλας χωρίς να δηλώσει την ταυτότητά του και σε συζήτηση που έκανε με απασχολούμενους στην Α’ πλαζ έμαθε ότι ετοιμάζουν κάτι πολύ καλύτερο από το Balux της Γλυφάδας!

Είπε χαρακτηριστικα: «ρώτησα τι φτιάχνετε εδώ; Θα μπορούμε να έρθουμε να πιούμε το ποτό μας, τον καφέ μας;

και μου απάντησαν:

― Το Balux το ξέρετε δίπλα στη Γλυφάδα;

― Βεβαίως

― Εδώ θα γίνει καλύτερο

Το Balux το λέω γιατι οι συμβουλοι της Βούλας γνωρίζουν ότι όλη αυτή η σωρεία, μέσα στα Aστέρια της Γλυφάδας (Balux, akanthus κλπ.) είναι αυτό που ρυπαίνει σε βαθμό κακουργήματος το Ασκληπιείο Νοσοκομείο και την περιοχή της Βουλας, ιδιαίτερα όταν έχει δυτικό καιρό και καταλαβαίνετε τί έχει να γίνει αν αυτή η κατάσταση εγκατασταθεί και στην πλαζ της Βούλας.

Το λέω κύριε Πανά προς ενημέρωση», κατέληξε ο Γρ. Κωνσταντέλλος.

aplaz-ktirio

 

Ο Δήμαρχος Σπ. Πανάς απάντησε ότι πράγματι γινονται εργασίες οι οποίες απασχολησαν και την Πολεοδομία, η οποία μετά από αυτοψία σταμάτησε τεραστια σιδηροκατασκευή που στηνόταν στην πλαζ και θα επιβληθούν πρόστιμα.

Την προσεχή Δευτέρα θα συνεδριάσει εκτάκτως για το θέμα η ΕΠ.ΕΛ.ΑΚ. (Επιτροπή Ελέγχου Ακτών), και «θα συζητήσουν το ωράριο λειτουργίας(!)» όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος λέγοντας χαρακτηριστικά: Οπως γνωρίζετε στην αρμοδιότητα της ΕΠ.ΕΛ.ΑΚ. είναι και η λειτουργία των οργανωμένων πλαζ.

Ευτυχώς στην ΕΠ.ΕΛ.ΑΚ. υπάρχει πλειοψηφία από την πλευρά του Δήμου και είναι μειοψηφία η πλευρά της ΕΤΑ. Ετσι θα τους πιέσουμε όσο περισσότερο μπορούμε».


Αν κατάλαβα καλά, τα καταστήματα θα γίνουν. Απλά θα συζητήσουμε το ωράριο λειτουργίας!!!

Οσο για την πλειοψηφία του Δήμου στην  ΕΠ.ΕΛ.ΑΚ. (Δ.Σ. των εμπλεκομένων ΕΤΑ και Δήμου), είναι άνευ σημασιας, διότι οι αποφάσεις της πρέπει είναι ομόφωνες! (σκέτη κοροϊδία δηλαδή).


Η μόνη λύση είναι να καταγγελθεί η σύμβαση από το Δήμο, (το επεσήμανε ο Γ. Σκουμπούρης), η οποία δεν συμπεριλαμβανει τέτοιου ειδους εγκαταστάσεις στο χώρο και είναι ευκαιρία για να “λυθεί” η συμφωνία με τις “Απολλώνιες Ακτές” και να δοθεί η πλαζ στη διαχείριση του Δήμου.

 

Να κινητοποιηθούν οι κάτοικοι

 

Πάντως οι κάτοικοι της Κάτω Βούλας πρέπει να ετοιμαστούν γιατί αν επιτρέψουν να λειτουργήσουν τέτοια μαγαζιά στην Α’ πλαζ θα πρέπει να πουλήσουν τα σπίτια τους(;) και να φύγουν από την πόλη, διότι θα είναι αδύνατον να σταθούν μέσα στα σπίτια τους από την ηχορύπανση.

 

Πάνω κάτω συμβαίνει και τωρα από τη Γλυφάδα, που φθανει μέχρι πάνω από το Νοσοκομείο ο ήχος. Σκεφθείτε να έρχεται μεσα από την Α πλαζ!

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 113 guests και κανένα μέλος