"...έστω και 30 βουλευτές αν ζητήσουν με έγγραφό τους την άσκηση της νομίμου ποινικής διώξεως κατά του υπαιτίου, σύμφωνα με το άρθρο 162 του Π.Κ. η κυβέρνηση θα έχει να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη..."


Στον κατήφορο που έχει “επιλέξει” να κατρακυλήσει η κυβέρνηση την χώρα, φαίνεται να ακολουθεί και η πλειοψηφία των βουλευτών της αντιπολίτευσης, αφού πέρα απ’ το να φωνάζουν στα έδρανα και μάλιστα τώρα τελευταία χρησιμοποιώντας απαράδεκτο λεξιλόγιο, δεν κάνουν τίποτα αποδοτικό.

Κι αν οι ίδιοι δεν ξέρουν ποιά θα πρέπει να είναι η σωστή δράση τους, εφ’ όσον πιστεύουν ότι οι κινήσεις που κάνει η κυβέρνηση είναι αντίθετες με τη βούληση του λαού, αλλά και προς την αντίθετη κατεύθυνση απ’ αυτήν της σωτηρίας της χώρας, έχει προνοήσει το Σύνταγμα γι’ αυτούς και τους δείχνει το δρόμο.

 

Σύμφωνα με το Σύνταγμα λοιπόν, έστω και 30 βουλευτές αν ζητήσουν με έγγραφό τους την άσκηση της νομίμου ποινικής διώξεως κατά του υπαιτίου, σύμφωνα με το άρθρο 162 του Π.Κ. η κυβέρνηση θα έχει να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασ. Αθ. Κόκκινος, επίτημος πρόεδρος του Αρείου Πάγου.

 

Η εξαπάτηση του λαού είναι τιμωρητέα, και όπως λέει ο Βασ. Αθ. Κόκκινος στο ομώνυμο άρθρο του, η σημερινή “κυβέρνηση μη εφαρμόσασα το προεκλογικό της πρόγραμμα και αθετήσασα τις υποσχέσεις της προς τον λαό, απεστέρησε εαυτήν του θεμελίου του δημοκρατικού πολιτεύματος, κατ’ άρθρον 1 παρ.2 του Συντάγματος, ήτοι της λαϊκής κυριαρχίας. Ως εκ τούτου, οι αποφάσεις της και οι νόμοι της, ιδιαιτέρως δε αυτοί περί υπερφορολογήσεως των Ελλήνων και περί εκτάκτου εισφοράς και τέλους ακινήτων, είναι αντίθετες προς το Σύνταγμα”.

 

Ολόκληρος ο νομικός κόσμος φωνάζει ότι η κυβέρνηση αυτή είναι παράνομη γιατί εκλέχθηκε εξαπατώντας τον λαό προεκλογικά αλλά και γιατί δεν πράττει προς το συμφέρον του λαού της· κι η αντιπολίτευση τι κάνει;

 

300 βουλευτές· απ’ αυτούς 146 της αντιπολίτευσης. Αναρωτιέμαι... δεν θα βρεθούν 30 να κάνουν το καθήκον τους σαν πολιτικοί αλλά πάνω απ’ όλα σαν Έλληνες πολίτες;

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 373 guests και κανένα μέλος