Στενεύει ο δρομος «και είναι παρανομος ο σταθμεύσας»... Δεν χρειαζεται να υπαρχει πινακιδα η οτιδηποτε αλλο!

7-nomimi-stathmesiΚαμπέρου, που πήρε κλήση για νόμιμη στάθμευση στη Βούλα.

Η παράνοια και η αλαζονεία της Δημοτικής Αρχής, τελικά δεν έχει τέλος.

Η Αντιγόνη Καμπέρου, είχε κάνει ένσταση για την άδικη κλήση και διαβάστε τα περαιτέρω:

 

Αφου τηλεφωνησα στον Διοικητη της Δημ. Αστυνομιας για να μαθω τι εγινε με την ενσταση μου οπως με πληροφορησε την εκρινε αρνητικη και ο λογος:

 

Επειδή φαρδυναν το πεζοδρομιο για το δηθεν "ποδηλατοδρομο" στενεψε ο δρομος και αν καποιος παρκαρει κατω απο το πεζοδρομιο στενευει τον δρομο στον εναμισυ μετρο και ειναι παρανομος ο σταθμεύσας· δεν μπορουν να περασουν τα αυτοκινητα.

Δεν χρειαζεται να υπαρχει πινακιδα η οτιδηποτε αλλο!, μου ειπε! Απλα οταν παμε στις δουλειες μας, νομιζω οτι πρεπει να εχουμε και μια μεζουρα στα χερια μας και να μετραμε αν ο δρομος ειναι φαρδυς η οχι για να παρκαρουμε! Απο την αλλη μερια που ειναι δυσαναλογα φαρδυς, δεν υπαρχει προβλημα! Μαλιστα μου ετονισε οτι ειναι δικο μου το λαθος και αν παρκαρα πανω στο πεζοδρομιο δεν θα υπηρχε προβλημα!! Φανταστειτε! Εισαι παρανομος κατω απο το πεζοδρομιο και οχι πανω!

Αφου συζητησαμε για ενα τεταρτο για τις παρατυπιες του νομου, μου δηλωσε οτι ειναι θεμα χρονου να αλλαξουν τις διαγραμισεις στη μεση του δρομου προκειμενου να δημιουργησουν ιση αποσταση μεταξυ των δυο δρομων αλλα μεχρι να το κανουν και γινουν "νομιμοι" θα συνεχισουν να βαζουν κλησεις!! Ωραια, πολυ ωραια!

 

Αλλη μια φορά “Ελλας το μεγαλειο σου”, και οπως παντα λεω η λεξη "χαος" δεν μπορουσε ποτε να προελθει απο καμμια αλλη ευρωπαικη γλωσσα, παρα μονο απο την ελληνικη και χρησιμοποιηθει από ολες τις αλλες.

Και ιδου η αιτια σε ολες τις κοινωνικες, πολιτικες και ηθικες εκφανσεις της....

 

Θελω να προστατευσω και αλλους πολιτες που θα φανε και αλλες κλησεις απο αυτη τη παραλογη μεταχειρηση. Δεν ειναι το ποσο των 80 ευρω, ειναι θεμα αρχης· ενώ δεν εισαι παρανομος με υπουλία ή εμμονη γινεσαι!

 

Σας ευχαριστω

Αντιγονη Καμπερου

 

Σ.Σ. Τί να πρωτοσχολιάσεις αλήθεια!

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 111 guests και κανένα μέλος