Κύριε Πρόεδρε, είστε έμπειρος στο αντικείμενο και έτσι δεν μπορώ να δικαιολογήσω κάποιες παράτυπες ενέργειες που με αφορούν. Θα αναφερθώ ενδεικτικά στις τέσσερις πιο σοβαρές αστοχίες σας.

Στην ψηφοφορία, όταν για πρώτη φορά εκλήθημεν να ψηφίσουμε τα πρόσωπα που θα αποτελούσαν το νέο φορέα Αθλητικός Οργανισμός και λοιπά, διακόψατε την ψηφοφορία για το άτομό μου και κάνατε διάλειμμα, πράγμα ανεπίτρεπτο και μεροληπτικό· εσιώπησα.

Στην επόμενη ψηφοφορία για τον ίδιο φορέα, σας ζήτησα να διαγραφεί το όνομά μου από τη λίστα των αναπληρωματικών διότι έχει η γνώμη μου και μου ζητήσατε μάλιστα να υποβάλλω παραίτηση σε επόμενη συνεδρίαση· άστοχο. Κι εδώ εσιώπησα.

6-niteropoulosΣας έστειλα την παραίτησή μου 4 έως 5 ημέρες πριν από το τελευταιο συμβούλιο και δεν μπήκατε στον κόπο να την ανακοινώσετε στο σώμα προβάλλοντας τη δικαιολογία ότι την πήρατε το πρωί της συνεδρίασης. Κύριε πρόεδρε, μία ανακοίνωση ήταν και όχι θέμα για συζήτηση. Και εδώ σχεδόν εσιώπησα.

Ερχομαι όμως στο τελευταίο γεγονός, το οποίο νομίζω σας εκθέτει πλήρως. Είσαστε σωματοφύλακας της λειτουργίας και της νομιμότητας των αποφάσεων του Δ.Σ.

Στην τελευταία συνεδρίαση για την εκλογή εκπροσώπων, δημόσια, κατεγράφη και στα πρακτικά, παραδεχθήκατε ότι μόνο η υποψηφιότητα του κ. Σκουμπούρη κατετέθη όπως προέβλεπε η σχετική εγκύκλιος. Χωρίς να υπάρχει έστω και ομοφωνία στο σώμα, δεχθήκατε υποψηφιότητες στις οποίες μάλιστα είχε συμπεριληφθεί και το όνομά σας.

Με αναγκάσατε έτσι να υποβάλλω ένσταση γιατί το ποτήρι έχει ξεχειλίσει.

Ελπίζω να μη στείλατε κατάσταση εκλεγέντων. Θα ευχηθώ να μην υπάρξουν στο μέλλον τέτοια φαινόμενα προς το πρόσωπό μου.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 59 guests και κανένα μέλος