μετρήσεις σακχάρου, ενημέρωση και πλούσια, διαδραστική παράσταση Magic Show

Το Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη ξεκινά στις 16 Δεκεμβρίου το ταξίδι του στους δρόμους και στις πλατείες της γιορτινής Αθήνας για να σκορπίσει χαρά, να ενημερώσει για το διαβήτη και να διαδώσει το μήνυμα της πρόληψης.

Με περίσσεια μαγείας επιστρέφει και φέτος στους δρόμους και τις πλατείες της Αττικής το Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη της ΑΜΚΕ "Με Οδηγό το Διαβήτη"!

“Ντυμένο” χριστουγεννιάτικα, το μαγικό λεωφορείο και οι συμμετέχοντες στη δράση ιατροί, επιστήμονες υγείας και διαιτολόγοι καλούν από τις 16 έως τις 21 Δεκεμβρίου τους κατοίκους της Αθήνας, της Γλυφάδας, του Αγίου Δημητρίου, του Παλαιού Φαλήρου, του Χαλανδρίου και του Περιστερίου, να κάνουν μετρήσεις διαβήτη και λιπομετρήσεις, να λάβουν πολύτιμες συμβουλές για την υγεία και τη διατροφή τους και να ενημερωθούν για το διαβήτη και τον εμβολιασμό.

Τις λιπομετρήσεις και τις διατροφικές συμβουλές έχει αναλάβει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Τμήμα Διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολεγίου.

Το Μαγικό Λεωφορείο θα σταθμεύσει από τις 10.30 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στους ακόλουθους προορισμούς:

  • Άγιο Δημήτριο, στην Κεντρική Πλατεία (Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου)
  • Παλαιό Φάληρο, στην Εθνικής Αντιστάσεως (Τρίτη 19 Δεκεμβρίου)
  • Χαλάνδρι, στην Πλατεία Χαλανδρίου (Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου)
  • Περιστέρι, στην Πλατεία του Δημαρχείου (Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου)

Πέρα από τις δράσεις ενημέρωσης και τις μετρήσεις, μικροί και μεγάλοι που θα επιβιβαστούν στο γιορτινά διακοσμημένο λεωφορείο, που έγινε κυριολεκτικά παραμυθένιο, χάρη στην ομάδα της CHRISTMAS DÉCOR, θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν φωτογραφίες, να κάνουν εξετάσεις και να ενημερωθούν για θέματα υγείας, ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με παιχνίδια και δρώμενα που θα οργανώσει ειδικά για αυτά το τμήμα Παιδαγωγικών του Μητροπολιτικού Κολεγίου.

Κάθε απόγευμα, λίγο πριν αποχαιρετίσουμε κάθε Δήμο, θα έχουμε τη δυνατότητα να διασκεδάσουμε με μια πλούσια, διαδραστική παράσταση Magic Show από τον μάγο mentalist SKYMAN. Mε επιδείξεις ταχυδακτυλουργίας, "μαγικές" εμφανίσεις-εξαφανίσεις αντικειμένων, κόλπα με τράπουλα, κόλπα με παραμύθια, παιχνίδια του μυαλού κ.ά.

Το ταξίδι του Μαγικού Λεωφορείου  πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των ομώνυμων Δήμων, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των χορηγών μας:  ASCENSIA, InterMed, LIDL Eλλάς και Pfizer. 

Συνοδοιπόροι στο φετινό μας ταξίδι, είναι για μια ακόμη χρονιά η Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ (ΟΣΥ), που μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της "Στάση Ζωής", διέθεσε το λεωφορείο, αλλά και το ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚO Κολλέγιο, με τα τμήματα Διαιτολογίας και Παιδαγωγικών που θα πλαισιώσουν τη δράση μας.

Το ταξίδι μαγείας και ενημέρωσης του Magic Bus ξεκινά!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 182 guests και κανένα μέλος