Εχει τις προϋποθέσεις η περιοχή για να γίνει υπόδειγμα πόλης;

Οι αντικειμενικές αξίες έχουν πάρει την ανηφόρα. Σε πολλούς Δήμους έχουν ήδη πάρει αποφάσεις τα δημοτικά συμβούλια και ζητούν μειώσεις. Στο Δήμο 3Β, όπως ακούστηκε στο Δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος απαντώντας στον Θ. Ματόπουλο δήλωσε ικανοποιημένος που ανεβαίνουν οι αντικειμενικές αξίες γιατί αυτό δείχνει ότι η πόλη πάει καλά!

«Θα επιμείνω σε κάτι που το έχω ξαναπεί παλιά, είναι κι αυτός ένας δείκτης. Συνεπώς οι αντικειμενικές αξίες ειδικότερα την τελευεταία περίοδο, έχουν πάρει την ανιούσα κι αυτό το πράγμα δείχνει ότι η πόλη βελτιώνεται. Γιατί αν δεν βελτιωνόταν -με πολλούς αρνητισμούς- τότε οι αντικειμενικές αξίες δεν θα ανέβαιναν. Αρα είναι ένας δείκτης που δείχνει την κατεύθυνση πού πάει η πόλη!», δήλωσε και ενημέρωσε ότι «ήδη έχουμε ξεκινήσει και σε επίπεδο νομικής υπηρεσίας και της διεύθυνσης οικονομικών να μπορέσουμε να συλλέξουμε τα στοιχεία προκειμένου να στοιχειοθετήσουμε μια τεκμηριωμένη άποψη. Στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο του 2023, θα συζητηθεί το θέμα».

Και αναρωτιώμαστε είναι ποιοτικό στοιχείο της πόλης η άνοδος των αντικειμενικών αξιών; Εχει τις προϋποθέσεις η περιοχή για να γίνει υπόδείγμα πόλης; Αυτό είναι ένα θέμα για πολύ μεγάλη συζήτηση και κάποια στιγμή πρέπει να γίνει. Γιατί η αύξηση του συντελεστή δόμησης (με 10% μπόνους), που ανεβάζει το ύψος στις οικοδομές, η ιδέα της “ριβιέρας” που σκόπιμα προωθείτε και πολλά άλλα μόνο ποιότητα δεν δίνουν στην πόλη.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 280 guests και κανένα μέλος