του επιτέθηκε σμήνος όταν σήκωσε πεταμένο μεγάλο αντικείμενο

Τραγική κατάληξη είχε ο εργαζόμενος στο Δήμο καθαριότητας, Αθανάσιος Μπρατίκας, όταν κατά την ώρα της υπηρεσία του στο συνεργείο αποκομιδής απορριμμάτων, έπεσε θύμα επίθεσης σμήνους σφηκών, όπως μας ενημέρωσε το Σωματείο Υπαλλήλων του Δήμου Κρωπίας ο “Κέκρωψ”, και κατέληξε, κατά τη μεταφορά του μέσα στο ασθενοφόρο.

Γράφει συγκεκριμένα το Σωματείο: «Το Σωματείο μας θέλει να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη για τον άδικο χαμό τού συναδέλφου και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Δηλώνει το παρών στην στήριξη της οικογενείας του με κάθε δυνατό τρόπο».

 

Το βράδυ της Δευτέρας 25/6, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κρωπίας, αποφάσισαν ως ελάχιστη συνεισφορά να αναλάβει ο δήμος τα έξοδα της κηδείας του εκλιπόντος η οποία θα γίνει την Πέμπτη 28/6!

 

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ TOY ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ

Η Δημοτική Αρχή Κρωπίας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την ξαφνική απώλεια του δημοτικού υπαλλήλου, Αθανασίου Μπρατίκα, μέλος συνεργείου συλλογής –αποκομιδής ογκωδών και πράσινων απορριμμάτων, εν ώρα υπηρεσίας, στο Κίτσι και την Αγία Μαρίνα. Οι αγωνιώδεις προσπάθειες συναδέλφων του και άλλων φίλων για τη διάσωσή του μετά από επίθεση σμήνους σφηκών θα μείνουν χαραγμένες στις μνήμες μας.

Ο Θανάσης ήταν ένας σεμνός εργάτης του Δήμου μας που προσπαθούσε για το καλύτερο. Ο Δήμος Κρωπίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένειά του. Καλεί όλο το εργατικό προσωπικό του Δήμου μας, που μοχθεί για να είναι καθαρός ο Δήμος μας να κρατήσει ψηλά το ηθικό του και να πενθήσει όπως αξίζει τον Θανάση.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κορωπίου, την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 στις 17:00 και ο καφές στο Κυλικείο του Β΄ Κοιμητηρίου Κορωπίου. Να είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε τους οικείους του, την οικογένειά του.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 315 guests και κανένα μέλος