Πέρασε μια χρονιά που έγραφα, σαν τώρα, πως η αλλαγή του χρόνου προδιαγράφει μια βέβαιη ΑΛΛΑΓΗ του μέλλοντός μας”... Και βέβαια, δεν εννούσα την κυβερνητική αλλαγή, που αφορούσε κάποια άτομα.... Κάποιοι έφυγαν από τη Βουλή, κάποιοι μπήκαν! Γι’ αυτούς ήταν σημαντική χρονιά! Κάποιοι έγιναν και Υπουργοί! Κάποιοι κάτι λιγότερο ...«Πρώτη φορά “Αριστερά”»(!) ...Ταμπέλα!!!
 
Σημασία δεν έχει, τί δηλώνεις. Σημασία έχει, τί είσαι. Σημαντικό ΔΕΝ είναι να καταλάβεις ένα αξίωμα. Σημαντικό είναι αυτό που κάνεις.
 
Αν και σε ποιο βαθμό επιτυγχάνεις το ωφέλιμο και αποτρέπεις το επιβλαβές. Δεν επιδιώκαμε αλλαγή υπηρέτη (υπουργού) των δυναστών· Ελπίζαμε σε αλλαγή πορείας· Αλλαγή προσώπων δίχως αλλαγή πορείας είναι ανώφελη, ή έστω, αμελητέα.
 
Αλλαγή του μέλλοντός μας, που ελπίζαμε, ΔΕΝ επήλθε.
Η ελπίδα που αναμέναμε, απεδείχθη χίμαιρα. Ηλθε και έφυγε· εξαπατηθήκαμε!
Υποστηρίξαμε με την αρθρογραφία μας, απροκάλυπτα την επαγγελλόμενη αλλαγή πορείας, την απαγκίστρωση της πατρίδας μας και την ανάταξη της οικονομίας μας, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, με αποκορύφωμα την παρότρυνση “Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ κι αν δεν μας πάει, ψηφίζουμε Ανεξάρτητους Ελληνες” (φ. 867α/21.1.15), για να “γιορτάσουμε”, σχεδόν με όλο το λαό, την “ΕΛΠΙΔΑ (που) ΗΡΘΕ - το χαμόγελο άνθισε” (φ. 869/31.1.15).
Ενα χαμόγελο που, δυστυχώς, γρήγορα “πάγωσε”, για να σβήσει μετά από λίγους μήνες, μετά το θριαμβευτικό ΟΧΙ στα δεσμά των “θεσμών”, με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.
 
 
 
Ας ρίξουμε μια ματιά στα ενδιάμεσα φύλλα κατά τη διάρκεια της πορείας της ΝΤΡΟΠΗΣ.
 
 
 
Νουθεσίες πάνω σε βασικές αρχές της διπλωματίας (φ. 870/7.2, 871/14.2): “ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ - Ανάσα αξιοπρέπειας” και ο “Ο Σόιμπλε ΔΙΑΛΥΕΙ την ΕΥΡΩΠΗ” (φ. 872/21.2), την οποία “έσωσε” ο Κα(η)μμένος Τσίπρας, με θυσία του ελληνικού Λαού, με την αγαστή συνέργεια της Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙΟΥ.
 
Κλειστά σχολεία και την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου σε Δήμους της Ανατολικής Αττικής λόγω της μεγάλης χιονόπτωσης φ.866/10.1.
 
Πλειστηριασμοί στις 14 Ιανουαρίου 2015. Ολοι στο Ειρηνοδικείο φ. 867/17.1.
 
Ολοκληρώθηκε το ΓΠΣ Βάρης και υπεγράφη από τον Υπουργό (φ.868/24.1), αλλά μέχρι σήμερα σέρνεται από Υπουργό σε υπουργό...
 
ΣτΕ: Οι φορολογούμενοι έχουν δικαίωμα αμφισβήτησης των αντικειμενικών αξιών! (φ. 868/24.1).
7 Φεβρουαρίου (φ. 870)
 
«Τηλεματική Διαχείριση Απορριμματοφόρων στο Δήμο Σαρωνικού»
 
Η Reds στραγγαλίζει το Δήμο Παλλήνης ζητώντας εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση.
14 Φεβρουαρίου (φ. 871)
 
Διεθνές Συνέδριο στην Περιφέρεια Αττικής για τη διαχείριση των απορριμμάτων,
21 Φεβρουαρίου (φ. 872)
 
Μονόδρομος η Ψυττάλεια για το Δήμο Σαρωνικού
Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου,
Κάποιοι αντέδρασαν εγκαίρως
 
― Εν τω μεταξύ, «Με τη βούλα της δικαιοσύνης προχωράει η εκποίηση του Ελληνικού» (φ. 873/28.2), ενώ το ΣτΕ για τον Αστέρα Βουλιαγμένης λέει ΟΧΙ (874/7.3). Μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη, στη θέση του άρθρου μου Εδώ και τώρα πείτε ΟΧΙ” και άρθρο του Μανώλη Γλέζου: «Η λαϊκή εντολή ΔΕΝ είναι ψευδαίσθηση» («Το κρέας - ψάρι» και η Συγγνώμη του απ’ το λαό, για τη συνέργεια). Δίπλα στους κολοσσούς και η ταπεινή μου άποψη: «Οι κυβερνήσεις δεσμεύουν τους λαούς, γι’ αυτά που οι λαοί συμφωνούν ξεκάθαρα (...) άλλως δεν είναι συμφωνίες, είναι συνθηκολόγηση ήττας» (φ. 873/28.2.15 σελ. 1 & 17), πράγμα το οποίο ομολόγησαν οι Τσίπρας - Καμμένος, μετά την κωλοτούμπα της 13ης Ιουλίου.
 
― Στο φύλλο της 7ης Μαρτίου υπάρχει ένα πρωτοποριακό, και ...προφητικό άρθρο μου, που θα μας απασχολήσει πάλι σύντομα: «Ούτε ευρώ, ούτε δραχμή - Ηλεκτρονική Μονάδα Βάσης (παραγωγής)».
Συνέχεια από τη σελ. 15
 
― Στο φύλλο της 14ης Μαρτίου (φ. 875) ο Ελύτης προφητεύει κι εγώ, στο άρθρο μου, «Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ...θεσμοθετημένη!», αναλύω ...εις μάτην.
 
― Στο φύλλο 876, επ’ ευκαιρία του εορτασμού της Εθνικής Επετείου, της 25ης Μαρτίου, προτείνουμε να γίνει “Επαναδιακήρυξη της Ανεξαρτησίας”.
 
― Ο Μάρτης κλείνει με άρθρο της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, «Ισχύς και Υποκρισία» για να υπομνήσει ο ...Ηράκλειτος πως «για μένα, ο ένας είναι 10.000 (μύριοι) “εάν είναι άριστος” ("ες μο μύριοι, εἴ ριστος )!
 
«Ομόφωνο ΟΧΙ από την Περιφέρεια Αττικής, στη μονάδα ενέργειας από βιομάζα στο Κορωπί» - Ογκώδης και δυναμική παρουσία Δήμου και Συλλόγων.
 
Εγκαινιάστηκε, με τελετή, ο εκσυγχρονισμός Αλιευτικού Καταφυγίου Παλαιάς Φώκαιας, φ. 879/11.4.
Ανάσταση! Δεν ξέρω τι έκανε ο Ιησούς και σέβομαι - χωρίς οπωσδήποτε ν’ αποδέχομαι τα θρησκευτικά αισθήματα. Ξέρω ότι, δυστυχώς η Ελλάς, αληθώς ΔΕΝ ανέστη! Προδίδεται, βασανίζεται και εξευτελίζεται!
«Η “νόμιμη” κρατική βία και οι αντιεξουσιαστές» (φ. 879/11.4): Ο αληθινός επαναστάτης δεν πολεμάει τη δημοκρατία· πολεμάει την απολυταρχία και την ολιγαρχία!
 
― Ως επακόλουθο του πολέμου στη Συρία και αλλαχού προκύπτει το πρόβλημα των προσφύγων και των μεταναστών (φ. 880/18.4), αλλά και «Η Αλήθεια για το χρέος» με αναφορά στους οικονομολόγους (Βαρουφάκη, Σόιμπλε κ.λπ.) και στην “Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου” που συνέστησε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
 
― Αντιδράσεις για τα ταμειακά υπόλοιπα των Ο.Τ.Α. και οι ...”ΘΕΣΜΟΙ” και οι επεμβάσεις τους, μέχρι τις ΗΠΑ και την “παγκοσμιοποίηση” (φ. 881/25.4).
9 Μαΐου (φ. 883)
 
― Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με ...παιχνίδια! O Βαρουφάκης συνεχίζει την προσπάθεια να εφαρμόσει στην πράξη την “Θεωρία των Παιγνίων”, αλλά κάτι ο διστακτικός και ολίγιστος συνεργός τoυ, Τσίπρας, κάτι κάποιες υπερβολές του, κάτι η “5η φάλαγγα” των ευρωλάγνων, κάτι οι αντίπαλοι - οι ενάντιοι - που είναι γνώστες της θεωρίας και την εφαρμόζουν χρόνια, στην πράξη, από θέσεως ισχύος, η “διαπραγμάτευση” μοιάζει περισσότερo με “σκοτσέζικο ντους”.
Εμείς τους υπενθυμίζουμε ότι ο Λαός τους έχει δώσει εντολή για ρήξη, αλλά αυτοί τίποτα...
Δεν ξεχνάμε και τους πρόσφυγες και επιχειρηματολογούμε υπέρ της περίθαλψής τους από ΗΠΑ και Ε.Ε. ως υπευθύνων (σελ. 14)
16 Μαΐου (φ. 884)
Στα μέσα Μαΐου μας απασχολεί το χρονίζον θέμα της διαχείρισης των οικιακών απορριμμάτων, αφού απασχόλησε και την αντιπεριφέρεια Ανατ. Αττικής, με πρωτοβουλία του έμπειρου Αντιπεριφερειάρχη Πέτρου Φιλίππου
 
― Η Αννα Μπουζιάνη “φιλοξενεί” τον 3ο Πρόεδρο των ΗΠΑ Θωμά Τζέφερσον, που “καρφώνει” κανονικά τις τράπεζες. Τα λόγια του είναι προφητικά και η προφητεία του επαληθεύεται στις μέρες μας!
 
Πωλείται πιάνο, για να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ!
 
Τελεσίδικα, με απόφαση του ΣτΕ, δήμαρχος στα 3Β ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.
 
― Κύριο άρθρο με ατράνταχτα οικονομικά στοιχεία που δείχνει “πόσο καλό”(!) μας έκανε η ΕΟΚ - Ε.Ε. και ιδιαίτερα η Νομισματική Ενωση. Από 4,2% που ήταν η ανεργία, πριν μπούμε στην ΕΟΚ, ξεπετάχτηκε στις μέρες μας στο 27% η επίσημη και στο 33% η ανεπίσημη. Από κει που είχαμε αύξηση του ΑΕΠ 50% προ ΕΟΚ, είχαμε μείωση κατά 25,6% το 2014. Απ’ αυτήν την Ε.Ε. τρέμουμε μη βγούμε και “τί θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους”: “Ματαιοπονούμε” (σελ. 1-2)
23 Μαΐου (φ.885)
Αρχίζει να καλοκαιριάζει και μας ζώνουν τα φίδια. “Κυβέρνηση που να κυβερνά - όχι να διαπραγματεύεται”, χτυπάμε τα καμπανάκια στο κύριο άρθρο
 
― Χάλκινο μετάλλιο, ο Δήμος Παλλήνης στα ανακυκλώσιμα (σ.7)
 
Ο Πρωτέας Βούλας στην Ευρώπη
 
Σε πλήρη αποσύνθεση το Καβούρι
 
― Πρώτη εσωκομματική ρήξη στο ΣΥΡΙΖΑ: Καταψηφίζεται στην Κ. Επιτροπή (95-75), Πρόταση της αριστερής πτέρυγας (Λαφαζάνης) για Κυβερνητική πορεία σύμφωνα με τις προεκλογικές τους εξαγγελίες (κύριο άρθρο). Εγραφα τελειώνοντας: «Στηρίζω την παρούσα κυβέρνηση και τον Αλ. Τσίπρα, μέχρι να δω τί θα κάνει τελικά. Περιμένω (...) κοντή γιορτή ή διαζύγιο». Δυστυχώς συνέβη, αφού προηγήθηκε εντονότατη προειδοποίηση στο φύλλο της 6ης Ιουνίου (αρ. 887), με τίτλο “Η ΕΛΛΑΣ είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ”.
6 Ιουνίου (φ. 887)
 
Η Ελλάδα θα καταβάλλει πρόστιμα 28 εκατομμυρίων το χρόνο για τη διαχείριση αποβλήτων,
13 Ιουνίου (φ. 888) Οι “εταίρες” μας πιέζουν άγρια, μας τρομοκρατούν. Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται σκληρά. Εμείς αγωνιούμε: «Να τους τρομάξουμε με την αφοβία μας», λέμε και τονίζουμε ότι η στάση του λαού παίζει καθοριστικό ρόλο, με τίτλο: «ΛΑΟΣ και διαπραγμάτευση».
 
― “Συμμορφωθείτε αμελλητί” παραγγέλνει η κυβέρνηση προς τους ΟΤΑ, για τα χρηματικά διαθέσιμα.
 
«Η αλήθεια για το χρέος» - Εχουμε όχι μόνο δικαίωμα, αλλά και καθήκον να μην το πληρώσουμε, γιατί είναι παράνομο, αθέμιτο, επονείδιστο και μη βιώσιμο (...) η κυβέρνηση θα έπρεπε να το καταγγείλει, λέει η “Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος”, της Βουλής, στα προκαταρκτικά της συμπεράσματα. Στην παρουσίαση παρίσταται και ο Τσίπρας, αλλά, ως φαίνεται άλλα έχει στο μυαλό του και δεν κάνει χρήση των πολύτιμων στοιχείων που έχει πλέον στα χέρια του. Τον “βαραίνει” στον ενδοτισμό του η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Λαφαζάνης. Υπερισχύουν οι συμβουλάτορές του, οι πιέσεις, οι φοβίες του και η εξουσιολαγνεία του (φ. 889/20.6).
27 Ιουνίου (φ. 890)
 
«Η Αλήθεια για το χρέος με αριθμούς» από εμάς και ο Τσίπρας επισημαίνει στους “εταίρους”: «Μην υποτιμάτε πού μπορεί να φτάσει ένας λαός όταν αισθανθεί ταπεινωμένος» .
 
― Και ξαφνικά αισθανόμαστε ανακούφιση: Με πρωτοβουλία της κυβέρνησης και απόφαση της Βουλής προκηρύσσεται δημοψήφισμα την 5η Ιουλίου, για ν’ αποφασίσει ο Λαός αν θα υποκύψει στο τελεσίγραφο των θεσμών για το 3ο Μνημόνιο, για νέα δάνεια με δόσεις και επαχθείς δεσμεύσεις.
Ο Λαός, παρά την τρομοκρατία, παρά τα κάπιταλ κοντρόλς, παρά τις πιέσεις και την εκφοβιστική προπαγάνδα, αποφαίνεται, μ’ ένα ξεκάθαρο και περήφανο 62% και λέει ΟΧΙ!
Ο Λαός απέρριψε το ιταμό τελεσίγραφο.
Κι ο Τσίπρας; Ο Τσίπρας σάστισε. Προσδοκούσε ισοψηφία, ή μικρή διαφορά έστω, συν - πλην κάτι και του ‘ρθε μια εντολή, ν’ απορρίψει η Ελληνική κυβέρνηση το ιταμό τελεσίγραφο., Να πει κι αυτός ένα ιστορικό ΟΧΙ.
Δεν το μπορούσε, δεν το άντεξε, ΔΕΝ το άξιζε! Και δέχθηκαν μαζί με τον Καμμένο, αντισυνταγματικά και παράνομα, το τελεσίγραφο των δυναστών στις 13 Ιουλίου και στις 14 αποδέχθηκαν όλοι οι “ρεαλιστές” του ΣΥΡΙΖΑ, των υπερήφανων “Ανεξάρτητων Ελλήνων” του Καμμένου, της Ν.Δ. ομοφώνως, βεβαίως και παρομοίως το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ...
18 Ιουλίου (φ. 893)
 
ΝΤΡΟΠΗ και καταισχύνη - Σκότωσαν την ΕΛΠΙΔΑ ήταν ο τίτλος του κύριου άρθρου και του πρώτου θέματος της ΕΒΔΟΜΗΣ. ΤΙΜΗ στους 40 περίπου βουλευτές του κυβερνώντος συνασπισμού, που καταψήφισαν θυσιάζοντας κυβερνητικούς θώκους και άλλα αξιώματα (ο παραπλανημένος λαός δεν τους τίμησε όπως όφειλε) Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία...
Από δω και πέρα, πλέον, είναι ανούσιο και ανόσιο ν’ ασχολούμαστε με μια “κυβέρνηση” που δεν ασκεί “εκτελεστική εξουσία” αλλά είναι εκτελεστικό όργανο της θέλησης και των αποφάσεων των “θεσμών”!
Μια Βουλή που δεν έχει σχέση με το “βουλευτικό”, γιατί απλά ΔΕΝ βούλεται ελευθέρως, αλλά “νομοθετεί” κατ’ εντολήν και προέγκριση.
Είμαστε έτσι υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε και ν’ αντιστεκόμαστε. Επί τροχάδην σχεδόν οι τίτλοι μας, για την ιστορική ανασκόπηση της “7ης”.
25 Ιουλίου (φ. 894) «Το “αριστερό μνημόνιο» - Οι ευθύνες της “κυβέρνησης”, των βουλευτών, της λαϊκής μειοψηφίας των φοβισμένων και των φραγκολατρών».
 
Παρανάλωμα φωτιάς ο Υμηττός μας (φ. 894/25.7)
1η Αυγούστου: (φ. 895)
 
Η εμπορική κακοποίηση της Λίμνης Βουλιαγμένης
 
Ρύποι λυμάτων στη θάλασσα της Βούλας, και
 
Ομπρέλες στη νήσο Υδρούσα (σ. 3)
 
― “Η Πασιονάρια!” - Η πρόεδρος της Βουλής Ζ. Κωνσταντοπούλου, άρθρο
22 Αυγούστου: «Η Ελλάς ΠΩΛΕΙΤΑΙ στη Γερμανία - 14 Αεροδρόμια της χώρας σε γερμανικά χέρια»
 
Αρον - άρον εκλογές προκάλεσε ο Τσίπρας - 25 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συγκροτούν Νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα.
 
Σφραγίστηκαν οι εγκαταστάσεις στην Υδρούσα
29 Αυγούστου: (φ. 897)
 
― “Προδοθήκαμε” - Προμελετημένη ΑΠΑΤΗ.
5 Σεπτεμβρίου: (φ. 898)
 
«Δεν ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ το 3ο Μνημόνιο. 12,5 δις φόρους θα πληρώσουμε σε 3 μήνες! Θα το ψηφίσουμε;
Το ψηφίσαμε! γιατί; από αδιαφορία ...και τώρα πληρώνουμε ή κάνουμε διακανονισμό... αν είμαστε συνεργάσιμοι!
 
― 1ος Ιστιοπλοϊκός αγώνας Ακριτικών Νησιών στο Καστελόριζο, με το Δήμο 3Β.
 
― Ιστορικές μνήμες: 3η Σεπτέμβρη 1843: Στρατός και Λαός απαιτούν Σύνταγμα.
12 Σεπτεμβρίου: (φ. 899)
 
«Καταψηφίζουμε τα Μνημόνια - Επιβραβεύουμε τους συνεπείς προς το ΟΧΙ», λέμε εμείς, αλλά...
19 Σεπτεμβρίου (φ. 900)
 
― “Ακύρωση του ΟΧΙ επιδιώκουν...»
 
«...Ολλανδός ο κυβερνήτης της Ελλάδας»
26 Σεπτεμβρίου: (φ. 901). Εγιναν οι εκλογές στις 20/9. Ο λαός ΔΕΝ σεβάστηκε το δικό του ΟΧΙ. Περιφρόνησε τους συνεπείς και ανιδιοτελείς και ψήφισε ...λεβέντικα ότι του ‘ρθε ή το κόμμα του - την ομάδα του, ή αδιαφόρησε! 46% Αποχή, λευκά, άκυρα!
 
«Αυτή η λαϊκή ψήφος ΔΕΝ είναι ΣΕΒΑΣΤΗ (Κ.Β.)
 
«Δούλοι εκ πεποιθήσεως» . (Γρ. Ρ.)
 
« Ο ΣΥΡΙΖΑ απέθανε, ζήτω ο Τσίπρας» (καρφί)
 
Δικαιώνεται ο Δήμος Κρωπίας από Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το Π.Δ. Προστασίας του Υμηττού.
 
Στρατηγικός σχεδιασμός του Δήμου 3Β
3 Οκτωβρίου (φ. 902)
 
Βάνδαλοι κατέστρεψαν παιδικές χαρές στην Παλλήνη
 
― “Συναυλία στον Αχίλλειο” από τον Δημ. Δόγκα
 
Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη αποκτούν αποχέτευση (φ. 908/14.11)
10 Οκτωβρίου (φ. 903)
 
«Τι να κάνουμε» (πώς ν’ αντιδράσουμε) ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, κίνημα για την ΕΛΛΑΔΑ και τους Ελληνες
 
Αναστολή κατεδαφίσεων ζητάει ο Π. Φιλίππου
 
Α.Ο. Μαρκοπούλου και Λεύκαρος διακρίνονται στο 12 Βαλκανικό Jiu Jitsu
17 Oκτωβρίου (φ. 904)
 
Δικαστική δικαίωση του Δήμου Μαρκοπούλου για 31 εκατ. ευρώ, από τον Ιππόδρομο, αλλά ακόμη περιμένει...
 
«Ο ...αξιότιμος κ. κλέφτης», άρθρο
 
― “Χρυσές στο Πινγκ - Πονγκ οι αθλήτριες τουΑρηΒούλας στα Βαλκάνια
24 Οκτωβρίου (φ. 905)
 
«Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στη νέα Κατοχή είναι ΕΘΝΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
 
Εξοργισμένοι οι Δήμαρχοι για την κατάργηση των ανταποδοτικών τελών για τις μεγάλες εταιρείες.
 
Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ στο Δημόσιο σκοτώνει την ΕΛΛΑΔΑ
31 Οκτωβρίου (φ. 906) Μ’ αυτό το φύλλο συμπληρώσαμε ακριβώς 18 ΧΡΟΝΙΑ συνεχούς και ανελλιπούς εβδομαδιαίας κυκλοφορίας και μπήκαμε στο 19ο έτος.
 
Προτάσεις της Περιφέρειας για τους Πρόσφυγες
 
Παραίτηση συμβούλων στο Δήμο Λαυρεωτικής
7 Νοεμβρίου (φ. 904)
 
«Γενοκτονία και Εθνοκάθαρση»
 
1ο Τρίαθλο στη Βουλιαγμένη
 
Ερχεται Νέο ρεκόρ Υπερφορολόγησης το 2016
 
Το ...2034 επιστρέφουμε στο 2009!
14 Νοεμβρίου (φ. 908)
 
Ποιος θα εμπνεύσει, ποια ΟΡΑΜΑΤΑ; άρθρο
Πολυτεχνείο 1973 «Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία»
2015 Συσσίτια - Κλειστά Σχολεία - Συλλήψεις
 
Παραχωρήθηκαν και 14 αεροδρόμια!
21 Νοεμβρίου (φ. 909)
 
― «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»
 
― «Χτύπησαν ανελέητα αγρότες!
28 Νοεμβρίου (φ. 910)
 
«Ιδεολογική Σύγχυση»
 
Οι Δήμοι στο “κόκκινο»
 
50 δις χάνει το Δημόσιο από τις Τράπεζες. 1η Ιανουαρίου 2016 Αρχίζουν οι πλειστηριασμοί
5 Δεκεμβρίου (φ. 911)
 
Δυνάμενοι και μη δρώντες, άρθρο
 
Αγωνία για τα λύματα στην Ανατ. Αττική
12 Δεκεμβρίου (φ. 912)
 
― «ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ - Υπογεννητικότητα - Μεταναστευτικό»
 
― Η Περιφέρεια αντίθετη στην έκδοση Ελλήνων φοιτητών στην Ιταλία
 
― Ηλεκτρονικά ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ από το ΚΕΑΟ
 
― Καταργούνται 8 από τα 19 Αστυνομικά Τμήματα στη Ν.Α. Αττική
19 Δεκεμβρίου (φ. 913)
 
«Εξαφάνιση των κρατών στην Ευρώπη των τραπεζών» - Ο νεο-Μακαρθισμός στην Ε.Ε. και η κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας».
 
Ε.Ε. και Κομισιόν συμπράττουν στη διαγραφή των χρεών Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ (όχι στη διαγραφή του Δημοσίου χρέους
 
― Εκτακτος έλεγχος στους Δήμους 3Β και Αχαρνών
26 Δεκεμβρίου (φ. 914)
 
― «Το Ασφαλιστικό» ριζοσπαστική πρόταση του Κ.Β. από το 2010
 
― Παγκόσμια Διάκριση, στο χορό, της Ηλέκτρας Βενετσάνου.
 
Θα τα πούμε με το νέο Ετος. Υγιαίνετε

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 127 guests και κανένα μέλος