Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου   με τη βοήθεια των γονιών τους δεντροφύτεψαν τα παρτέρια του σχολείου τους.

Η όλη δράση ήταν μια γιορτή· δεντράκια και λουλούδια γέμισαν τα παρτέρια και τον “κόπο” ξεκούρασε ένας μικρός μπουφές.

Στη συνέχεια, όπως σημειώνει, ο Σύλλογος Γονέων θα διοργανωθεί στο σχολείο τελετή υιοθεσίας των δέντρων και των λουλουδιών με “πρωταγωνιστές” τον Ι. Σφυρόερα (μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου) και τον Δντη του Σχολείου να παραδίδουν σε κάθε τάξη τις λίστες με τα δέντρα και τα λουλούδια που θα φροντίσουν μαζί με το ποτιστήρι.

Ο Σύλλογος ευχαρίστησε όλους όσους συνεισέφεραν γι’ αυτή τη δράση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου μας κο Δημοσθένη Βαμβασάκη καθώς και την υπεύθυνη πρασίνου κα Αννέτα Ρούσσου όχι μόνο για τη συνεχή τους βοήθεια και διαρκή τους παρουσία κατά τη διάρκεια υλοποίησης αυτού του σχεδίου αλλά και για την χορηγία δέντρων και λουλουδιών από το καταπληκτικό δημοτικό φυτώριο. Ειδικές ευχαριστίες θα πρέπει να απευθυνθούν στους υπαλλήλους του Δήμου κο Γεώργιο Ασημομύτη και κο Πέτρο Ηλιόπουλο, που θυσίασαν την Κυριακή τους για να βοηθήσουν τα παιδιά στην προσπάθειά τους.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κο Γεώργιο Αντεμισάρη για την πολύ ευγενική του χορηγία από το φυτώριο του δέντρων και λουλουδιών στο σχολείο μας. Ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε στον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πανοράματος Βούλας κο Κουρκουλή για την πολύτιμη βοήθεια του στην διαμόρφωση του χώρου.

Ειδικές ευχαριστίες θα πρέπει να απευθυνθούν στον γονέα του σχολείου μας κο Κωτσάκο γιατί εθελοντικά δημιούργησε όλη την απαραίτητη υποδομή για το πότισμα των δέντρων και των λουλουδιών.

Τέλος ευχαριστούμε την εθελοντική ομάδα των ΠανΟραματιστών, μέλη της οποίας συμμετείχαν στην δενδροφύτευση και βοήθησαν τα παιδιά και τους γονείς.

Πανοραμίστες

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 314 guests και κανένα μέλος