Υπόμνημα κατά της «ΛΟΦΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Α.Ε.» σε σχέση με τις ταμειακές υποχρεώσεις της εταιρίας προς τον Δήμο και την καθυστέρηση των οφειλών της κατέθεσε ο Δήμος Παλλήνης στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών...

«ΛΟΦΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Α.Ε.» ακόμα χρωστάει στον Δήμο

Υπόμνημα του Δήμου Παλλήνης

 

Υπόμνημα κατά της «ΛΟΦΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Α.Ε.» σε σχέση με τις ταμειακές υποχρεώσεις της εταιρίας προς τον Δήμο και την καθυστέρηση των οφειλών της κατέθεσε ο Δήμος Παλλήνης στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών.

Το Υπόμνημα καταγράφει την παρελκυστική πολιτική της εταιρίας και τις αιτιάσεις της, προκειμένου να μην πληρώνει το τέλος που της έχει επιβληθεί, συνολικού ύψους 749.719,49 ευρώ, και μιλά για «νόμιμη αιτία επιβολής».

Ταυτόχρονα αφήνει ξεκάθαρα να φανεί ότι ο Δήμος και στο μέλλον θα διεκδικήσει τα ιδιοκτησιακά και εμπράγματα δικαιώματά του για τις, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «κλεισμένες παράνομα και καταχρηστικά εντός του οικισμού εκτάσεις που είναι κοινόχρηστες, άρα θα έπρεπε να είναι εύκολα προσβάσιμες από τους δημότες μας».

Ο Δήμαρχος Παλλήνης Σπύρος Κωνσταντάς μετά την κατάθεση του υπομνήματος από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Δήμου δήλωσε: «Τέσσερα χρόνια μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων και τα προβλήματα στο πρώην Δημοσιογραφικό Χωριό συνεχίζουν να υπάρχουν. Η εταιρία δεν πληρώνει ως οφείλει τις ταμειακές της υποχρεώσεις προς τον Δήμο ενώ ο κοινόχρηστος χώρος παραμένει ερμητικά κλειστός για τους πολίτες.

entison1.jpgΕίμαστε αποφασισμένοι να διεκδικούμε με κάθε ευκαιρία όσα δικαιούμαστε ως πόλη. Εμείς θα συνεχίσουμε με ένδικα και άλλα μέσα να προασπίζουμε με πράξεις το συμφέρον των δημοτών μας απέναντι σε όσους δεν εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και δεν συμβάλλουν στην αναβάθμιση της τοπικής μας κοινωνίας».


Σ.Σ.: Να θυμίσω στον Δήμαρχο, ότι μέσα στις προεκλογικές τους υποσχέσεις ήταν ότι θα πέσει η μπάρα του πρώην δημοσιογραφικού χωριού, για να μπορεί να απολαμβάνει ο κάθε πολίτης τους κοινόχρηστους χώρους.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 67 guests και κανένα μέλος