Άρχισε η διεθνής ιππική δράση στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, η οποία θα διαρκέσει για δύο εβδομάδες. Από 26 Σεπτεμβρίου διεξάγεται ο διεθνής αγώνας υπερπήδησης εμποδίων, Athens CSI2*, με τη συμμετοχή κορυφαίων ξένων και Ελλήνων ιππέων και αμαζόνων που θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου. Την αμέσως επόμενη εβδομάδα, από 2-5 Οκτωβρίου...

Άρχισε η δράση στο Ολυμπιακό

Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο


Άρχισε η διεθνής ιππική δράση στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, η οποία θα διαρκέσει για δύο εβδομάδες. Από 26 Σεπτεμβρίου διεξάγεται ο διεθνής αγώνας υπερπήδησης εμποδίων, Athens CSI2*, με τη συμμετοχή κορυφαίων ξένων και Ελλήνων ιππέων και αμαζόνων που θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου. Την αμέσως επόμενη εβδομάδα, από 2-5 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης Εμποδίων, Athens CSIO4*-W, για 15η συνεχή χρονιά.


Στο Athens CSI2* θα συμμετέχουν 70 ιππείς και αμαζόνες από 14 χώρες της Ευρώπης, δηλαδή την Σουηδία, την Δομινικανή Δημοκρατία, την Πολωνία, την Ιταλία, το Βέλγιο, τη Βουλγαρία, την Τουρκία, την Σλοβενία, την Σερβία, την Ουγγαρία, την Ιρλανδία και φυσικά την Ελλάδα με 55 ιππείς. Ξεχωριστή είναι η παρουσία του Ιρλανδού Gerry Flynn, που έχει συμμετάσχει στους διεθνείς αγώνες της Ελλάδας και προηγούμενες χρονιές και έχει αναδειχθεί νικητής του Grand Prix, τον επίσης πολύ καλό ιππέα και νικητή του Grand Prix, Βέλγο Rudi Helsen, και το Βούλγαρο, με πολλές συμμετοχές σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Angel Nyagolov. Από Ελληνικής πλευράς θα συμμετέχουν η Δανάη Τσάτσου και η Μυρτώ Ηλιάδη Κούτσικου, που ήρθαν από την Ιταλία, ο Πρωταθλητής Ενηλίκων, Γιώργος Δημαράς, η Hannah Μυτιληναίου, ο Αυγερινός Λινάρδος, ο Γκιόργκι Κερμέντι, η Ελίνα Δενδρινου κ.α

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μέχρι και τις 28/9, ενώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, 2 – 5 Οκτωβρίου θα υπάρχει εισιτήριο, που θα κοστίζει καθημερινά 10 ευρώ. Στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τα Σαββατοκύριακα θα λειτουργήσει Παιδική φάρμα με πόνι, όπου οι μικροί φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία ν΄ αποκτήσουν την πρώτη τους ιππική εμπειρία και να κάνουν βόλτα με τα αλογάκια.

Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί Αγώνας Αμαξοδήγησης, με την συμμετοχή των καλύτερων αμαξών και οδηγών απ’ όλη την Ελλάδα.

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 206 guests και κανένα μέλος