Άστραψε και βρόντηξε το Πινγκ-Πονγκ του Δήμου 3B κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Σ.Ε.Φ. το τριήμερο 25,26,27 Απριλίου.

Η ομάδα των κορασίδων του Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006, αποτελούμενη από τις αθλήτριες Ισαμπάλογλου Ιφιγένεια, Φίσερ Έλλη, Τέρπου Ελισάβετ και Βλάχου Αγλαΐα, κατέκτησε για μία ακόμη Χρονιά τον Πανελλήνιο τίτλο.

Η ομάδα του ΑΡΗ κέρδισε με 3-1 τον ΠΑΓΧΙΑΚΟ, τους ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΑΣ και   ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Στον ημιτελικό επεβλήθη με 3-0 του Α.Ο. Π.Κ.Δ. ΤΑΥΡΟΥ και με το ίδιο σκόρ επικράτησε και στον τελικό του Α.Ο.Σ. ΤΕΛΑΜΩΝ.

korasidon1Η ομάδα των Παίδων, κατάφερε για πρώτη φορά να διακριθεί και να φτάσει στο χάλκινο μετάλλιο, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που τον θέλανε τρίτο φαβορί. Οι αθλητές Γενεράλης Νίκος, Παναγόπουλος Ξάνθος, Αρβανίτης Φώτης και Σκυβαλάκης Οδυσσέας πέρασαν στην τελική φάση κερδίζοντας με 3-0 τον ΠΑΓΧΙΑΚΟ και χάνοντας επίσης με 3-0 από Γ.Α.Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, στον προημιτελικό συναντήσανε τον Α.Ο.ΚΑΡΕΑ τον οποίο και κέρδισαν με 3-0 και στον ημιτελικό τον Α.Ο.ΤΑΤΑΥΛΑ χάνοντας επίσης με 3-0 .

Η 13άχρονη Φίσερ γράφει ήδη ιστορία στο άθλημα διότι μετά τις δύο σερί πρωτιές στο απλό Παγκορασίδων το 2012 κ 2013 πήρε και τον Πανελλήνιο τίτλο και στο απλό Κορασίδων, στην πρώτη κιόλας χρονιά συμμετοχής της στην κατηγορία αυτή. Για να κατακτήσει τον Πανελλήνιο τίτλο η Φίσερ κέρδισε στον όμιλο την Αθανασοπούλου από Παλαιούς Φοίνικες Πατρών με 3-0, με το ίδιο σκορ την Μυτακίδου του Π.Κ.Δ. ΤΑΥΡΟΥ περνώντας έτσι στον πίνακα ΝΟΚ ΑΟΥΤ. Στον προημιτελικό κέρδισε με 3-2 την Γερασιμάτου, στον ημιτελικό την περσινή πρωταθλήτρια κορασίδων Τζίμου με 3-0 και επίσης με 3-0 στον τελικό την Ντουντάκοβα.

Χάλκινο μετάλλιο στα ατομικά κατέκτησε και η άλλη αθλήτρια του Α.Ο.ΑΡΗΣ 2006 η Ιφιγένεια Ισαμπάλογλου. Η Ιφιγένεια κέρδισε στους αγώνες των ομίλων την Σεβνταγιάν με 3-1 κ με το ίδιο σκορ την Αθανασοπούλου ενώ έχασε με 3-0 από την Λαδάκη.

Στον προημιτελικό κέρδισε με 3-0 την Σοφρά αλλά στα ημιτελικά έχασε ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα με 3-2 από την Ντουντάκοβα .

Να σημειώσουμε ότι στα ομαδικά είχε ξανά συναντήσει την Ντουντάκοβα και εκεί την είχε κερδίσει η Ιφιγένεια με 3-2.

Οι επιτυχίες του Πινγκ Πονγκ του Δήμου 3Β συνεχίστηκαν και στο διπλό κορασίδων, αφού το δίδυμο Φίσερ-Ισαμπάλογλου έφτασαν μέχρι τον τελικό στον οποίο ηττηθήκανε με 3-0 και έτσι περιορίστηκαν στο αργυρό Πανελλήνιο μετάλλιο.

Τέλος πολύ καλή εμφάνιση είχε και ο Νίκος Γενεράλης ο οποίος έφτασε μέχρι την 8άδα του ατομικού πρωταθλήματος παίδων.      

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 119 guests και κανένα μέλος