arhs-voulas-ping-pong.jpgΑυτά που έγιναν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Παρασκευή 22.5, το Σάββατο 23.5 και την Κυριακή 24.5, θα τα θυμούνται για πολλά χρόνια όσοι ασχολούνται με το εξαιρετικά δύσκολο και θεαματικό άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ - πονγκ).
Η ομάδα Παγκορασίδων του ΑΡΗ κατέκτησε  το πρωτάθλημα Ελλάδος τερματίζοντας αήττητη στο πρωτάθλημα 2008-2009...

Πρωταθλήτριες Ελλάδας οι παγκορασίδες του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ

Ημέρες θριάμβου για τον σύλλογο


Αυτά που έγιναν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Παρασκευή 22.5, το Σάββατο 23.5 και την Κυριακή 24.5, θα τα θυμούνται για πολλά χρόνια όσοι ασχολούνται με το εξαιρετικά δύσκολο και θεαματικό άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ - πονγκ).

arhs-voulas-ping-pong.jpgΗ ομάδα Παγκορασίδων του ΑΡΗ κατέκτησε  το πρωτάθλημα Ελλάδος τερματίζοντας αήττητη στο πρωτάθλημα 2008-2009. Στην προκριματική φάση κέρδισε με 3-0 τον Α.Ο.Σ. ΤΕΛΑΜΩΝ, τον ΓΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ το ΡΟΥΦ 80 και τον Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.


Στην τελική φάση κέρδισε πάλι τον ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ με 3-1 τον Α.Π.Σ. ΑΙΑΝΤΑ με 3-0, τον Α.Ο. ΘΕΡΜΑΙΟ με 3-1, την ΜΥΤΙΛΗΝΗ με 3-0, τον ΟΕΑ ΕΔΕΣΣΑΣ με 3-1 και στον τελικό τον ΑΣ ΠΕΡΑ 2005 με 3-1.

Ο θρίαμβος αυτός των μικρών αθλητριών του ΑΡΗ έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί με την ομάδα του Α.Σ. ΠΕΡΑ αγωνιζόταν και η αθλήτρια του ΑΡΗ (έχει παραχωρηθεί για ένα χρόνο) ΕΜΙΡΗ ΦΙΛΙΑ η οποία έκανε και την μοναδική νίκη για τον Α.Σ. ΠΕΡΑ.

Πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα είχε πάρει ο ΑΡΗΣ για πρώτη και μοναδική φορά το 1986 στις νεάνιδες  με προπονητή τότε τον ΑΓΓΕΛΟ ΜΑΚΡΗ και παίκτριες τις Ζερδίλα Διάνα, Πλακαντωνάκη Αγγελική, Πουλάκη Μαρία και Ζερδίλα Όλγα-Κλειώ.

Έπρεπε να περάσουν 23 χρόνια για να ξαναπάρει ο ΑΡΗΣ πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα, στις παγκορασίδες αυτή τη φορά, με προπονητή τον Γιάννη Δήμα και αθλήτριες τις Στραϊτούρη Ελένη, Πατεράκη Στέλλα και Ισαμπάλογλου Ιφιγένεια.

Συγχαρητήρια στον προπονητή, στις αθλήτριες αλλά και στους γονείς αυτών των παιδιών που βρίσκονται πάντα κοντά στις προσπάθειες του Συλλόγου, ο θρίαμβος όμως είχε κι συνέχεια.


Στο ατομικό πανελλήνιο πρωτάθλημα των παγκορασίδων και πάλι οι αθλήτριες του ΑΡΗ έδειξαν την κλάση τους αφού ο τελικός αγώνας είχε αντιμέτωπος δύο αθλήτριες του ΑΡΗ. Πρωταθλήτρια Ελλάδας ανεδείχθη η ΕΜΙΡΗ ΦΙΛΙΑ η οποία ήρθε δεύτερη στο διπλό και επίσης πρωταθλήτρια στο μικτό.

Δεύτερη με πάρα πολύ καλή εμφάνιση ήρθε η Στραϊτούρη Ελένη η οποία κατέκτησε και την  τρίτη θέση στο διπλό μαζί με την Πατεράκη Στέλλα.


Στα αγόρια, ο Νίκος Σκουτέρης, αν και αγωνιζότανε για πρώτη φορά στους αγώνες αυτούς κατάφερε να περάσει στους 32 πρώτους.

Στ. Πλακαντωνάκης

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 240 guests και κανένα μέλος