Μετά την εύκολη νίκη της επί της ΕΑ Λαρίσης με 3-0 η ομάδα του Μαρκοπούλου, πανυγήρισε το «4 στα 4».
Την χαρά τους ήρθε να συμπληρώσει ο επόμενος αγώνας· η ιστορική πρόκριση στους 16 του ευρωπαϊκού CHALLENGE CUP γυναικών που πέτυχε η ομάδα του Μαρκόπουλου, μέσα στο Βελιγράδι...

Στους 16 της Ευρώπης προκρίθηκε

η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Μαρκοπούλου

 

Μετά την εύκολη νίκη της επί της ΕΑ Λαρίσης με 3-0 η ομάδα του Μαρκοπούλου, πανυγήρισε το «4 στα 4».

markopoylo-european-aom.jpgΤην χαρά τους ήρθε να συμπληρώσει ο επόμενος αγώνας· η ιστορική πρόκριση στους 16 του ευρωπαϊκού CHALLENGE CUP γυναικών που πέτυχε η ομάδα του Μαρκόπουλου, μέσα στο Βελιγράδι. Αν και τα κορίτσια του Γ. Λυκούδη, χρειάζονταν μόνο ένα σετ για να σφραγίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, δεν σταμάτησαν με την επικράτησή τους στο πρώτο σετ, αλλά διεκδίκησαν και πήραν και την σημαντική νίκη εκτός έδρας (15-25 23-25 15-25).

Ο Δήμαρχος Φώτης Μαγουλάς ενθουσιασμένος για την πρόκριση της ομάδας δήλωσε: «Με την ιστορική αυτή νίκη οι αθλήτριές μας, έκαναν υπερήφανους μια ολόκληρη πόλη, ένα ολόκληρο άθλημα. Ήμασταν και είμαστε στο πλευρό τους, γιατί πάντα πιστεύαμε ότι τους αξίζει η κορυφή. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στα κορίτσια, τον προπονητή, τη διοίκηση της ομάδας και όσους συμβάλλουν στη μεγάλη φετινή τους πορεία εντός και εκτός Ελλάδας».

Ο προπονητής της ομάδας Γ. Λυκούδης τόνισε ότι «Είναι σημαντική η εκτός έδρας νίκη. Κάθε νίκη μας βοηθά στον ψυχολογικό τομέα αλλά και κάθε νίκη στα Ευρωπαϊκά κύπελλα δίνει βαθμούς στην Ελλάδα για την Ευρωπαϊκή κατάταξη».

Την χαρά του δεν μπορούσε να κρύψει και ο πρόεδρος Γιάννης Στουραϊτης, ο οποίος δήλωσε: «Αυτή την στιγμή είναι στις 16 καλύτερες ομάδες του CHALLENGE CUP. Κρατάμε αυτό και πάμε για την συνέχεια και ότι καλύτερο μπορεί να έλθει... καλοδεχούμενο».

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 93 guests και κανένα μέλος