Ένα πρωτότυπο «Αθλητικό Πανηγύρι» διοργανώνει το αθλητικό τμήμα του ΝΠΔΔ Σφηττός Δήμου Κρωπίας σε συνεργασία με τοπικούς αθλητικούς συλλόγους και σχολές χορού, την Κυριακή 13 Μαΐου στην κεντρική Λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου (θα αποκλειστεί η λεωφόρος από το ύψος της οδού Όθωνος Παπαδημητρίου έως την οδό Δημητρίου Παπαδημητρίου) με έναρξη στις 5 το απόγευμα.


Οι αθλητικοί σύλλογοι θα παρουσιάσουν προγράμματα των αθλητικών τους δράσεών σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους επί της κεντρικής λεωφόρου και θα αποκλειστεί η κυκλοφορια τις ώρες αυτές επί της Βασ. Κων/νου καθώς θα τροποποιηθούν και τα δρομολόγια των συγκοινωνιών.


Συμμετέχουν: Ναυταθλητικός Όμιλος Κέκρoψ (ΝΑΟ Κέκρoψ), αθλητικός σύλλογος Τae Kwon Do Κρωπίας, Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου (τμήματα Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης, Ελληνορωμαϊκής Πάλης, Στίβου ), Αθλητικός Όμιλος Κορωπίου -ποδόσφαιρο(Α.Ο.Κ), Όμιλος Αντισφαίρισης Κορωπίου (Koρωπί, Tennis Club), Σκακιστικός Αθλητικός Σύλλογος Κορωπίου (ΣΑΣΚ) και Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου «Ελληνικός Πυρσός».


Στη συνέχεια στις 8 το βράδυ, το Αθλητικό πανηγύρι μεταφέρεται στο Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου όπου ιδιωτικές σχολές χορού θα παρουσιάσουν προγράμματα χορού. Συμμετέχουν οι σχολές Gene Kelly, Χορόραμα και Χρ. Τσεβά.

Για την διεξαγωγή του «Αθλητικού Πανηγυριού» θα απαγορευτεί η κίνηση όλων των οχημάτων ΙΧ και των λεωφορειακών γραμμών120, 330 και ΚΤΕΛ Αττικής στην κεντρική Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου από το ύψος των οδών, Όθωνος Παπαδημητρίου/Ιωάννη Γκιόκα έως Δημ. Παπανικολάου (ώρες 15:00-21:00).


Τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών 308, 309 θα εκτελούνται κανονικά ενώ θα τροποποιηθούν οι γραμμές, 120 (Γλυφάδα - Βάρη - Προαστιακός Κορωπίου), 330 (Κορωπί - Αγία Μαρίνα) και ΚΤΕΛ Αττικής οδικός άξονας νότιας Αττικής).


Περισσότερα στο www.koropi.gr , στο www.oasa.gr και στο www.ktel.gr

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 143 guests και κανένα μέλος