γράφει η: Χρυσάνθη Καράμπαλη

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Δυναμικά συνεχίζουν οι γυναίκες και στόχος τους είναι να διατηρήσουν την 1η θέση στη βαθμολογία. 3-0 ήταν το σκορ που τελείωσε και αυτό το παιχνίδι με αντίπαλο τα Μελίσσια, αλλά η εμφάνιση των γυναικών ήταν μέτρια. Αυτή την εβδομάδα όπως και όλες οι ομάδες, δεν θα διεξαχθούν αγώνες και είναι μια ευκαιρία για ξεκούραση, αλλά πάντα για λίγο. Ακολουθεί αγώνας με τη Σχολή Μωραϊτη στο γήπεδο της Βούλας ημέρα Δευτέρα 14/3 και ώρα 21:00

 

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Ηττήθηκαν οι κορασίδες από την Νίκη Αμαρουσίου με 3-2 σετ και η εμφανισή τους δεν ήταν αυτή που μας έχουν συνηθίσει. Πολλά λάθη οδήγησαν στην ήττα παρά το καλό ξεκίνημα του αγώνα, εφ'όσον  κατέκτησαν το 1ο σετ. Μεγάλη προσπάθεια πρέπει να καταβληθεί για να επανέλθουν σε έναν καλό ρυθμό και να είναι θετικό το αποτέλεσμα. Επόμενος αγώνας είναι το Σάββατο 12/3 στο γήπεδο της Βούλας και ώρα 18:00, όπου η Θέτιδα υποδέχεται το Βύρωνα.

 

ΠΑΙΔΕΣ

Νίκη για τους παίδες με 3-0 σετ απέναντι στη Χαλκίδα. Μια σχετικά καλή εμφάνιση που οδήγησε στη νίκη έδωσε την ευκαιρία στους παίδες να ανεβούν ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία. Προχωρούν σταθερά και προσπαθούν σε κάθε αγώνα να βελτιώνονται οπότε το αποτέλεσμα είναι θετικό. Η Ένωση Γαλατσίου θα είναι ο επόμενος αντίπαλος των παίδων και ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 12/3 και ώρα 15:00 στο Γαλάτσι.

 

ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Ηττήθηκαν για άλλη μια φορά  με σκορ 3-0  οι πανκορασίδες, αυτή τη φορά από την Παλλήνη και πρέπει να πάρουν τα πάνω τους σύντομα, ώστε να κατακτήσουν την 1η τους νίκη. Επόμενος αντίπαλός τους, είναι η ομάδα ΑΟ ΒΑΡΗΣ «Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ» και ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 13/3 17:00 στο γήπεδο της Βούλας.

 

Χρυσάνθη Καράμπαλη

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 57 guests και κανένα μέλος