Από τους 40 μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων- Λυκείων της Αν. Αττικής που αγωνίστηκαν στην Ιεράπετρα Κρήτης, οι 23 προκρίθηκαν για το 54ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου και 16 από αυτούς κέρδισαν από ένα μετάλλιο (8 χρυσά, 4  αργυρά και 4 χάλκινα)

Λαμπρή εμφάνιση έκαναν οι μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων της Ανατολικής Αττικής, στη Β’ Φάση του Πρωταθλήματος Σχολικών Αγώνων Στίβου Νοτίου Ομίλου που πραγματοποιήθηκε από 18 έως 22 Απρίλη στο Βουζουνεράκειο Στάδιο της Ιεράπετρας Κρήτης (οι μαθητές του Βόρειου Ομίλου αγωνίστηκαν στην Κατερίνη). Μεταξύ των στοιχείων, που βεβαιώνουν το μέγεθος της επιτυχίας των μαθητών της Ανατ. Αττικής, είναι:

Πρώτον, από τους 40 μαθητές και μαθήτριες των Σχολείων της Αν. Αττικής οι 23 (10 από τα Γυμνάσια και 13 από τα Λύκεια Αν. Αττικής) πήραν το «εισιτήριο» για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου που θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Μάη στο Σχηματάρι.sxolikoi-agones-stivou

Δεύτερον, από τους 40 μαθητές- τριες της Ανατ. Αττικής, οι 16 κέρδισαν μια από τις πρώτες 3 θέσεις και επέστρεψαν με κάποιο (χρυσό- αργυρό ή χάλκινο) μετάλλιο.

Από τα αναλυτικά στοιχεία προκύπτει πως 8 μετάλλια (4 χρυσά, 1 αργυρό και 3 χάλκινα) κέρδισαν οι μαθητές- τριες των Γυμνασίων και τα υπόλοιπα 8 (4 χρυσά, 3 αργυρά και 1 χάλκινο) μοιράστηκαν οι μαθητές- τριες των Λυκείων Παραθέτουμε στη συνέχεια τα αποτελέσματα με βάση την καλύτερη επίδοση, προτάσσοντας τους 15 από τους 40 που κέρδισαν μια από τις 3 πρώτες θέσεις και μετάλλιο.

 

Τα παιδιά των Γυμνασίων που προκρίθηκαν και θα συμμετέχουν στο 54ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κλασικού Αθλητισμού- που θα γίνει στις 3-4 και 5 Μάη στο Σχηματάρι είναι:

Αγόρια

ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ Αλέξανδρος (χρυσό στα 100μ εμπόδια)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Κων/νος (χρυσό στα 300μ. εμπόδια)

ΣΑΡΑΝΤΟΣ Σάββας (αργυρό στα 150μ)

ΚΟΝΤΟΣ Φίλιππος (χάλκινο στο τριπλούν)

 

Κορίτσια

ΜΑΣΩΝΟΥ Άναμπελ (χρυσό στα 300μ.)

ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ Γεωργία (χρυσό στο επί κοντώ)

ΒΛΑΧΟΥ- ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Μαρία (χάλκινο στα 300μ)

Αντίστοιχα τα παιδιά των Λυκείων που προκρίθηκαν είναι:

ΑγΟρια

ΚΑΝΤΡΙΒΙΩΤΗΣ Θεόδωρος (χρυσό στη σφαιροβολία)

ΜΙΣΙΑΡΗΣ Αριστείδης (χρυσό στα 2000μ Φυσ. Εμπόδια)

ΠΑΝΟΥΛΗΣ Ευάγγελος (αργυρό στο ακόντιο)

ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ Δημήτριος (αργυρό στη σφαιροβολία)

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος (αργυρό στο ύψος)

ΠΑΠΑΚΩΤΣΗΣ Γεώργιος 4ος στο επί κοντώ)

 

ΚορΙτσια

ΓΚΟΥΣΙΝ Τατιάνα (χρυσό στο ύψος με άλμα 1,70μ)

ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΜΑΝΟΥ Μαργαρίτα (χρυσό στα 100μ.)

ΚΑΤΣΟΥΛΑ Αλεξία (αργυρό στα 100μ.)

ΑΓΙΛΑΡΑ Γεωργία (αργυρό στα 400μ.)

ΤΟΚΑ Ελπίδα (αργυρό στα 400μ εμπόδια)

ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ Βασιλική (χάλκινο στα 3000μ)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ευθυμία (4η θέση στα 200μ)

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που μετείχαν  - ανεξαρτήτως αν κέρδισαν ή όχι κάποιο μετάλλιο - και ευχές για νέες επιτυχίες.

Τέλος, αξίζει να επισημάνουμε, πως οι μαθητές και μαθήτριες Λυκείων που θα κερδίσουν την 1η θέση στο 54ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα, θα πάρουν αυτόματα και το «εισιτήριο» για τους προκριματικούς αγώνες της Μόσχας, (θα γίνουν στο τέλος Μαϊου).

Ρεπορτάζ: Λάμπρος ΤΟΚΑΣ

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 196 guests και κανένα μέλος