Η πανδημία άνοιξε τον ασκό του φασισμού

του Κώστα Βενετσάνου

Οι (δυσ)αρμονικές συνέπειες της παν-επιδημίας* είναι πλέον εμφανείς. Είναι περιττό να τις καταγράψω. Δεν είναι, εξ’ άλλου, ο κύριος στόχος του σημερινού άκρως επίκαιρου θέματος του παρόντος. Οφείλω όμως εισαγωγκά να τις επισημάνω εστιάζοντας στον πυρήνα των συνεπειών: Εξαγρίωση δρόντων και αντιδρόντων. Οπισθοδρόμηση, εκβαρβαρισμός, εκφασισμός των πολιτισμένων - δημοκρατικών - δικαιοκρατικών κρατών.

Η άρση της ισχύος άρθρων του Συντάγματος περί ατομικών ελευθεριών, δεν γίνεται πλέον με στρατιωτικό νόμο. Γίνεται “νόμιμα”, με βάση μια “σημείωση” που προστέθηκε το 2002, “για τη δημόσια υγεία” κ.λπ. Γίνεται επικοινωνιακά.

Με βομβαρδισμό “ειδήσεων”, χιλιάδων κρουσμάτων - χωρίς συσχετισμούς με τ’ αντίστοιχα τεστ - θανάτους, νεκροφόρες και τάφους “άλλων κρατών”, σκληρά μέτρα (προστασίας) “άλλων κρατών”, για να δείξουμε πόσο “ανεκτικοί” είμαστε εμείς σε αντιπαραβολή μ’ αυτά και για να προετοιμάσουμε ψυχολογικά το έδαφος για την επιβολή τους. Αυτή η βελούδινη τρομοκρατία και οι “αναγκαστικοί” εκβιασμοί θεωρούνται πιο αποτελεσματικοί!

Και βέβαια, όλα σχεδόν τα Μέσα Μαζικού Επηρεασμού (ΜΜΕ) - ενημέρωσης δήθεν - είναι “κρατικά” και ασφαλώς “ευρωπαϊκά”. (τόσα εκατομμύρια πήραν λόγω covid-19).

Ως εκ τούτου έχουν επιδοθεί σ’ έναν πρωτοφανή ανταγωνισμό αποδοτικότερης «πλύσης εγκεφάλου» soft, κατά πολύ αποτεσματικότερη της χοντροκομένης προπαγάνδας της γερμανικής κατοχής, του εμφυλίου και της Απριλιανής χούντας των συνταγματαρχών. Τότε ήταν ο “κομμουνιστικός κίνδυνος”, τώρα, ο κίνδυνος αυτού του όντως καταστροφικού για όλη την ανθρωπότητα, ιού.

Ένας μάλιστα, γηραιότερος εμού, διακεκριμένος δημοσιογράφος, και πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ. έφτασε να τα επικρίνει γιατί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους!:

«...η σχετική προτροπή για εμβολιασμό θα έπρεπε, λέει, να είναι λιγότερο ευγενική και με ορολογία κατανοητή στα ευρέα στρώματα των ημιμαθών ή αγράμματων Ελλήνων(!) Οι Ιταλοί, συνεχίζει, επιδεικνύουν καθημερινά τα φέρετρα που εξέρχονται από τα νοσοκομεία με νεκρούς από κορωνοϊό. Έτσι, η προειδοποίηση (...) είναι ωμότερη μεν, αλλά αποτελεσματικότερη. Θα πεθάνετε αν δεν εμβολιαστείτε κι όχι θα “καταλήξετε”, όπως κατά κόρον λένε τα ΜΜΕ»1.

«Θα πεθάνετε», λες κι ο ίδιος - που προφανώς εμβολιάστηκε - όπως και η 102 ετών κυρία, που έκανε εμβολιασμένη το σήμα της νίκης “V”, δεν θα πεθάνουν, όπως κι εγώ, βεβαίως, και ΟΛΟΙ μας.

Είναι η φυσική κατάληξη των έμβιων όντων.

Για να μην αναφερθώ στην αισιόδοξη και παρήγορη εκδοχή του μεγάλου φιλόσοφου Επίκουρου, «... ο δε θάνατος ανύπαρκτος. Γιατί όσο υπάρχεις εσύ, δεν υπάρχει εκείνος. Κι όταν επέλθει εκείνος, δεν θα υπάρχεις εσύ, για να τον αισθανθείς!»

Κι όπως εκείνος, πάλι, είπε: «Μη βιάζεις την ανθρώπινη φύση, αλλά να την πείθεις».

Πώς να πείσει η κυβέρνηση και η Ε.Ε.

Πώς να πείσουν λοιπόν οι κυβερνήσεις, για να εμβολιαστεί ο κόσμος; Πώς να πείσει η κυβέρνησή μας;

Λέγοντας την αλήθεια!

Λέγοντας την αλήθεια και πράττοντας τα δέοντα. Εκείνα που πρέπει. Όχι τρομοκρατώντας, όχι εκβιάζοντας, όχι βιάζοντας στερώντας την ελευθερία πολιτών, με οποιοδήποτε πρόσχημα.

«Και η ηδονική ευχαρίστηση, όταν επιβάλλεται ποικιλοτρόπως είναι βιασμός».

Ποιά είναι η αλήθεια; Όχι, βέβαια και οπωσδήποτε αυτά που λένε οι κυβερνήσεις. Αναρρίθμητα τα παραδείγατα. Να πάμε στον Τσάμπερλεν - πρωθυπουργό της Αγγλίας από το 1937 μέχρι το ’40 - που γυρίζοντας από το Βερολίνο όπου συναντήθηκε με τον Χίτλερ στα πλαίσια της πολιτικής κατευνασμού, λίγο πριν την έναρξη του πολέμου, διαβεβαίωσε τους Λονδρέζους, που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, πως όλα βαίνουν καλώς, με την ιστορική φράση: «πηγαίνετε φίλοι μου να κοιμηθείτε ήσυχοι»...»! Και οι Λονδρέζοι «κοιμήθηκαν ήσυχοι», ενώ ο Χίτλερ αγρυπνώντας ετοιμαζόταν να επιτεθεί, λέει χαρακτηριστικά ο ιστορικός.

Να θυμηθούμε και τη γνωστή φράση του Τσώρτσιλ: «Σε περίοδο πολέμου, η αλήθεια είναι τόσο πολύτιμη, ώστε θα πρέπει να φυλάσσεται πάντα από μια φρουρά ψεμάτων»2.

Μα, θα πείτε, αυτά λέγονται σε περιόδους πολέμου.

Πόλεμο έχουμε και τώρα, μ’ έναν αόρατο εχθρό, πράγμα που τόνισε με έμφαση ο Πρωθυπουργός, από πέρυσι. Πόλεμο μάλιστα πιο απειλητικό και πιο ανθρωποβόρο. Στον πόλεμο του 1940-41 στην Αλβανία, είχαμε 13.000 νεκρούς και τώρα έχουμε ξεπεράσει τους 17.000 νεκρούς.

Εξ’ άλλου είναι τόσες πολλές οι αντιφάσεις, τόσα πολλά τα σταδιακά και λάου - λάου τα επιβαλλόμενα ως αναγκαία, ώστε να παραπέμπουν στη μεθοδολογία του κυκλώματος των εξαρτησιογόνων ουσιών (ναρκωτικών κ.λπ.) - στην αρχή τα μαλακά και σιγά - σιγά στα όλο και πιο σκληρά, μέχρι την πλήρη εξάρτηση.

Πέρυσι το Δεκέμβρη ανακοινώθηκε η παρασκευή τού εμβολίου, χωρίς να γίνει κουβέντα για 2η επαναληπτική δόση κα μόλις το “χωνέψαμε” κι αυτό - μετά από καραντίνες, μέτρα, δήθεν “ελευθερίες” κ.λπ. το καλοκαίρι ξεφουρνίστηκε και η “αναμνηστική” τρίτη δόση. «Δεν γνώριζαν», απαντούν οι λοιμωξιολόγοι. Γιατί τώρα γνωρίζουν;

Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει προφητικές ικανότητες για να προμαντέψει πως τα εμβόλια θα συνεχίσουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για να παίρνουμε τις “δόσεις” μας (την “πρέζα” μας).

Όσον αφορά την καταμετρημένη αξιοπιστία των ΜΜΕ, η Ελλάς κατατάσσεται από το Ρόιτερς σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, στην ετήσια έκθεσή του, στην τρίτη από το τέλος θέση, μεταξύ 46 κρατών, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Ε.Ε.

  • Από την κυβέρνηση λοιπόν περίμενα να κάνει μεταξύ άλλων, αυτό που λέει μια οποιαδήποτε ιατρική οδηγία φαρμάκων που έχετε στο σπίτι σας:

Το φάρμακο, μην το παίρνετε χωρίς προηγούμενη ιατρική συνταγή. Μην το δίνετε σε άλλα άτομα, έστω κι αν έχουν τα ίδια συμπτώματα μ’ εσάς.

Ερώτηση: Για ένα εμβόλιο με τόσες παρενέργειες, ακόμη και θανατηφόρες, ΔΕΝ απαιτείται; ‘Οσοι πιστοί προσέλθετε”, δηλαδή, και οι ...άπιστοι με το ζόρι!

Mην πάρετε το... (απλό φάρμακο) «αν έχετε κάνει...»,«εάν έχετε προβλήματα...», και πολλά - πολλά άλλα “ΜΗ”!

Για τα εμβόλια δεν χρειάζονται όλα αυτά;

  • Από την κυβέρνηση, την ΕΕ., από τα κόμματα, τους διανοούμενους και τους επιστήμονες περίμενα σε τόσο σοβαρά θέματα υγείας, να μη λαμβάνουν υπόψιν τους πολιτικές σκοπιμότητες, εμπάργκο, γεωπολιτικές, οικονομικά συμφέροντα, φιλίες, έχθρες και ...συμπάθειες.
  • Θέλω να κάνω το κινέζικο, το ρώσικο ή το ...τούρκικο εμβόλιο, γιατί έχω δικαίωμα εγώ κι ο γιατρός μου, να επιλέξω για τον εαυτό μου - και να το πληρώσω!

Γιατί μου στερεί αυτό το δικαίωμα η Ευρώπη των “αξιών”, του “διαφωτισμού” και της “δημοκρατίας”;

Διότι ξεπήδησε από μέσα τους το καταπιεσμένο φασιστικό σύνδρομο και με το διαχωρισμό της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, και τον υποθαλπτόμενο “κοινωνικό αυτοματισμό”, και το ΝΑΖΙστικό σύνδρομο.

Το “αβγό του φιδιού” άρχισε να ραγίζει το τσόφλι και η ουρίτσα άρχισε να ξεπροβάλει...

―――――――

* Επιδημία = επί του δήμου, του λαού. Η ασθένεια που πίπτει κατά του λαού. Παν-επιδημία, εναντίον όλων των λαών. Πανδημία = όλων των λαών, τί;

1. Γιάννης Μαρίνος: ΤΟ ΒΗΜΑ, 21.11.21, σελ. Β2,30

2. Κρεγκ Γουίτλοκ: “ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ”, εκδ. “ΤΟ ΒΗΜΑ”, πρόλογος.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 312 guests και κανένα μέλος