“Εργο ξένων υπηρεσιών”. Έτσι έγραψε άγνωστος-που ν’ αγιάσει το χέρι του-σ’ ένα μεγάλο χαρτί και το κόλλησε σ’ έναν κάδο ανακύκλωσης, κοντά στο σημείο όπου δολοφονήθηκε από υποτιθέμενους επαναστάτες ένας ακόμα Έλληνας αστυνομικός, την Τετάρτη, 17 Ιουνίου...

“Έργο ξένων μυστικών υπηρεσιών”


“Εργο ξένων υπηρεσιών”. Έτσι έγραψε άγνωστος-που ν’ αγιάσει το χέρι του-σ’ ένα μεγάλο χαρτί και το κόλλησε σ’ έναν κάδο ανακύκλωσης, κοντά στο σημείο όπου δολοφονήθηκε από υποτιθέμενους επαναστάτες ένας ακόμα Έλληνας αστυνομικός, την Τετάρτη, 17 Ιουνίου.

Ο άψογος «επαγγελματισμός» της ενέργειας, από τρεις δράστες που «γάζωσαν» αστραπιαία τον αστυνομικό μέσα στο αυτοκίνητό του κι εξαφανίστηκαν, σ’ ένα ιδιαίτερα πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας, η καλή πληροφόρηση-από που άραγε;-ότι το θύμα φρουρούσε μάρτυρα που θα κατέθετε κατά μελών του Ε.Λ.Α.-επικοινωνιακή επιλογή αστυνομικού στόχου που προστάτευε έναν «καταδότη των συναγωνιστών»- και η χρονική συγκυρία του χτυπήματος με την Ελλάδα κυβερνώμενη από μιά εντελώς αδύναμη κυβέρνηση εν μέσω κυκεώνα προβλημάτων και προδιαγραφόμενων δυσμενών εξελίξεων, κυρίως στα εθνικά μας θέματα, δύσκολα παραπέμπουν σε αυτοσχεδιάζοντες «επαναστατημένους» νεαρούς του λεγόμενου «αντιεξουσιαστικού» χώρου.

Αυτό που κατά κόρον έχει ειπωθεί από ελληνικά και ξένα Μ.Μ.Ε. για τις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας, ότι δηλαδή έχουν διαβρωθεί και αλωθεί σε ανησυχητικό βαθμό τα τελευταία 20 χρόνια από ξένες μυστικές υπηρεσίες-και ιδιαίτερα από τις αμερικανικές-προβάλλει εφιαλτικό στην επικαιρότητα για άλλη μιά φορά. Η Ελλάδα έχει καταστεί στην κυριολεξία «ξέφραγο αμπέλι», ώστε να αποδεικνύεται εξαιρετικά δυσχερές για την όποια ελληνική κυβέρνηση να ελέγξει και να χειριστεί τα του οίκου μας. Και βέβαια η άλωση των υπηρεσιών ασφαλείας μας παραπέμπει ευθέως στην παροιμία ότι «το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι».


Οι Αμερικανοί μας θεωρούν «αμερικανάκια»

Το διαβόητο CNN δεν έχασε την ευκαιρία κι «έπαιζε» τη δολοφονία του αστυνομικού, δεύτερο θέμα σε όλα τα δελτία του, παρουσιάζοντας για μία ακόμα φορά την Ελλάδα ως παράδεισο της τρομοκρατίας, στην έναρξη μιάς ήδη μίζερης τουριστικής περιόδου. Ίσως κάποιο νέο, πανάκριβο «πακέτο» ασφαλείας, που φυσικά θα περιλαμβάνει και μιά, ακόμα στενότερη, συνεργασία των μυστικών μας υπηρεσιών με τις αντίστοιχες αμερικανικές, να βρίσκεται προ των πυλών.

Απέναντι στο βαρύ πυροβολικό της αμερικανικής δυσφημιστικής προπαγάνδας, η ελληνική κυβέρνηση αντιπαρέθεσε τον συμπαθή διασκεδαστή Αντώναρο, ο οποίος δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι πλήρως ασφαλής χώρα, τόσο για τους ξένους τουρίστες, όσο και για τους ξένους υψηλούς προσκεκλημμένους που θα την επισκεφτούν επ’ ευκαιρία των εγκαινίων του νέου μουσείου της Ακρόπολης. Παρέλειψε να αναφέρει εάν η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα και για τους Έλληνες.


Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

Αναμενόμενη ήταν και η επίθεση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατά της κυβέρνησης, με την πεποίθηση ότι οι Έλληνες διαθέτουν κοντή μνήμη. Διότι η επί ημερών τηε δεύτερης τετραετίας Σημίτη, εξάρθρωση ενός από τους εκτελεστικούς βραχίονες της «17 Νοέμβρη», επετεύχθη, αφού πρώτα οι εγκέφαλοι της ελλαδικής τρομοκρατίας διέπραξαν το σφάλμα να προκαλέσουν την ανάμειξη των μεθοδικών και πεισμόνων βρετανικών υπηρεσιών ασφαλείας, ύστερα από τη δολοφονία του Βρετανού στρατιωτικού ακολούθου Στίβεν Σόντερς και αφού έσκασε η βόμβα στα χέρια του Σάββα Ξηρού.

Οι Βρετανοί πράκτορες είχαν τότε ξεχωρίσει και εκπαιδεύσει μιά αξιόμαχη ομάδα στελεχών της δικής μας Αντιτρομοκρατικής, η οποία διαλύθηκε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, από τη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, στα πλαίσια της «επανίδρυσης του κράτους», με αποστρατείες και μεταθέσεις. Εξ’ άλλου, ο επί επιτυχιών της Αντιτρομοκρατικής μας, υπουργός Δημόσιας Τάξης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ασχέτως των όποιων φιλοαμερικανικών και «εκσυγχρονιστικών» αγκυλώσεών του, επέδειξε μιά πανθομολογούμενη εργατικότητα, μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα στην άσκηση των καθηκόντων του, ευρισκόμενος στον αντίποδα του «όσα πάνε κι όσα έρθουν» σημερινού υπουργού Δημόσιας Αταξίας και Ελεύθερης Λαθρομετανάστευσης, Προκόπη Παυλόπουλου και του επικοινωνιακά τσαμπουκαλευόμενου υφυπουργού του, «αγροτοφάγου» Χρήστου Μαρκογιαννάκη.


Το διδακτικό προηγούμενο των «Ερυθρών Ταξιαρχιών»

και η ώρα ευθύνης της πολιτικής ηγεσίας μας

Με δεδομένο το ιστορικό προηγούμενο της εξάρθρωσης των κατά πολύ ισχυρότερων των δικών μας ποικιλώνυμων «σεχτών», ιταλικών «Ερυθρών Ταξιαρχιών», κατόπιν πλήρους αναδιοργάνωσης των ιταλικών διωκτικών Αρχών και υπερκομματικής συνεννόησης και πανστρατιάς του ιταλικού πολιτικού κόσμου, οι δικοί μας πολιτικοί ταγοί πρέπει να αρθούν όλοι στο ύψος των ευθυνών τους. Πρέπει-εν ολίγοις- να συναποφασίσουν αν θα παραδώσουν εντελώς «το μαγαζί» στις ορέξεις των διαφόρων «φίλων και συμμάχων», ή αν θα συμφωνήσουν σε ένα διακομματικά ελεγχόμενο σύστημα υπηρεσιών ασφαλείας, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και με την υπερκομματική επιλογή των αρίστων Ελλήνων αξιωματικών, των απεχόντων από προσοδοφόρες κολλεγιές με ξένες μυστικές υπηρεσίες.

Η εξάρθρωση των «Ερυθρών Ταξιαρχιών», που ο κορυφαίος γελοιογράφος μας ΚΥΡ, την επομένη της δολοφονίας του ενοχλητικού για τις Η.Π.Α., Ιταλού πρωθυπουργού Άλντο Μόρο, είχε αποκαλέσει σε προφητικό σκίτσο του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», ...«Ερυθρές Δεξιαρχίες», διδάσκει και για έναν επιπλέον λόγο: Όταν ύστερα από επίπονες και συστηματικές προσπάθειες μιάς μικρής και ευέλικτης ομάδας υπό την αποκλειστική επιλογή και ανεξάρτητη καθοδήγηση κορυφαίου Ιταλού εισαγγελέα-που «δεν μάσαγε» με τίποτε-τα ηγετικά στελέχη των «Ερυθρών Ταξιαρχιών» συνελήφθησαν και παρεπέμφθησαν στη Δικαιοσύνη, η ιταλική και διεθνής κοινωνία έμεινε εμβρόντητη από τις αποκαλυφθείσες διασυνδέσεις των δήθεν «αριστερών ένοπλων επαναστατών».

Οι καθοδηγητές των «Ερυθρών Ταξιαρχιών» είχαν πολύ στενή συνεργασία με την μασονική στοά  P2 του αρχιμασόνου και αρχιφασίστα Πιέτρο Τζέλι, που ευθυνόταν για συμμετοχή σε δύο απόπειρες πραξικοπημάτων Ιταλών ακροδεξιών κατά της Ιταλικής Δημοκρατίας. Ανακρινόμενος από τις ιταλικές αρχές, ο Τζέλι ομολόγησε την συνεργασία του, τόσο με την ηγεσία των «Ερυθρών Ταξιαρχιών» και την Μαφία, όσο και με το κλιμάκιο της C.I.A. στην Ιταλία!!!

«Επαναστατικές Σέχτες» και λοιποί παίχτες στο ξέφραγο αμπέλι «Η Ωραία Ελλάς».


Κι ένας ακόμα Έλληνας αστυνομικός, θύμα των δυνάμεων κατοχής της υπόδουλης χώρας μας. Από εμάς τους υπόλοιπους, τους τάχα ζωντανούς, καλό σου ταξίδι αδερφέ. Σε κλαίμε, αλλά είμαστε όλοι για κλάματα.

 


Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 569 επισκέπτες και κανένα μέλος