pantelis-kasidokostasΟ ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος στα 3Β, Παντελής Κασιδόκωστας, εμφανίστηκε “έτοιμος” στο τελευταίο δημοτικό Συμβούλιο 2/12, με επιστολή που κατέθεσε στο προεδρείο και αφορά την πώληση του Αστέρα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Π. Κασιδόκωστας επιρρίπτει βαρειές ευθύνες στον Σπ. Πανά. Παρακολουθήστε τον.
 
Κύριε Πρόεδρε, θα ήθελα κατ’ αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Πανά για τη μαχητικότητα που έχει επιδείξει τις τελευταίες ημέρες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με την υπόθεση του Αστέρα. Προεκλογική περίοδος έρχεται κι απ’ ότι φαίνεται ο κ. Πανάς έχει βρει όλους τους τρόπους για να ενισχύσει το αριστερό προφίλ του.
Επειδή όμως ως γνωστόν, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, νομίζω πως έχει έρθει ο καιρός να προχωρήσουμε στις πράξεις.
Για περισσότερο από ένα χρόνο τόσο εγώ όσο και άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, σας έχουμε απεινειλλημένως παρακαλέσει κ. Πανά, να αναλάβετε δράση σχετικά με την υπόθεση της αγοραπωλησίας του Αστέρα. Προσωπικά ο ίδιος, σε παλαιότερο Δημοτικό Συμβούλιο είχα προτείνει άμεση κινητοποίηση της Δημοτικής Αρχής και διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα και εξωτερικό με μοναδικό σκοπό το πάγωμα της διαδικασίας.
Σήμερα βρισκόμαστε και πάλι εδώ, λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση της αγοράς και εσείς τι έχετε κάνει για όλα αυτά κ. Πανά; Μας έχετε γράψει, ως συνήθως, στα παλιά σας τα παπούτσια. Ο Αστέρας Βουλιαγμένης και γενικότερα η περιοχή του Λαιμού είναι ένα ανεκτίμητο μνημείο εθνικής κληρονομιάς. Το ομορφότερο κομμάτι της γης, όπως συνήθζε να λέει και ο αδερφός μου.
Η καταχρεωμένη ελληνική κυβέρνηση ξεπουλάει το μοναδικό αυτό κομμάτι σήμερα, κυριολεκτικά για ένα κομμάτι ψωμί, δίχως καν να μπει στον κόπο να μας ρωτήσει και γι’ αυτό φταίτε μονάχα εσείς κ. Πανά. Εσείς και η εντελώς αναποτελεσματική διοίκησή σας, που μας έχει φέρει στο σημείο που βρίσκομαστε σήμερα. Στο ξεπούλημα του ομορφότερου και ακριβότερου ακινήτου ολόκληρης της χώρας. Δεν θέλω να ακούσω άλλα ψέματα. Δεν θέλω να μου πείτε ότι νομίζατε πως η διαδικασία είχε διακοπεί, όπως είπατε στην τηλεόραση. Ούτε και θέλω να μου πείτε πως τάχα μου δεν ξέρατε ότι οι εν λόγω επιχειρηματίες, θέλουν να μετατρέψουν τη Βουλιαγμένη σε Ντουμπάι, γιατί νομίζω πως ο καθένας από εμάς γνώριζε πολύ καλά, πως όποιος κι αν ήταν ο αγοραστή του ακινήτου, ήτανε σίγουρο πως θα το μετέτρεπε σε κατοικίες.
Παντελής Κασιδόκωστας

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 163 guests και κανένα μέλος