Τον Στέλιο Σταυρίδη, τον έχουμε συναντήσει πολλές φορές στη σημερινή πολιτική της λιτότητας και ιδιαίτερα όταν διορίστηκε από την εσωτερική τρόικα, ως πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ. Ξέρετε, αυτού του ταμείου που ασχολείται με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Ηδη πουλήσαμε τον ΟΠΑΠ με την περιχαρή δήλωση του Στ. Σταυρίδη ότι «τα 625 εκατ. ευρώ που πήραμε από τη μεταβίβαση ούτε στον ύπνο μας δεν θα τα βλέπαμε».

Ετσι κοιμήθηκε περιχαρής για το ξεπούλημα τόσο φθηνά και την επομένη ξύπνησε ...παραιτημένος.

Οι ίδιοι που τον διόρισαν τον ξήλωσαν εν μία νυκτί. Βέβαια αυτό το λέμε παραίτηση.

Αστεία πρόφαση γιατί συνταξίδεψε με τον νέο ιδιοκτήτη του ΟΠΑΠ Μελισανίδη, στο ίδιο ταξί αεοσκάφος μέχρι την Κεφαλονιά που παραθέριζε η οικογένειά του. Ο Μελισανίδης ο άνθρωπος συνέχισε το ταξίδι του...

Ό διευθυντής του «Βήματος» Αντώνης Καρακούσης έγραψε στο τουίτερ: «Γερμανός θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, όπως πάει η δουλειά! Η τρόικα είχε θέσει από καιρό ζήτημα αποτελεσματικότητας. Να η ευκαιρία»! 

Επομένως ο νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ μοιάζει να είναι Γερμανός. Γιατί το κάθε τι “θέλει το Γερμανό του” και ιδιαίτερα η δημόσια κρατική ελληνική περιουσία θέλει ένα Γερμανό για να ξεπουληθεί αξιοπρεπώς!!!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 231 guests και κανένα μέλος