Από αναγνώστη, κάτοικο Βουλιαγμένης, ελάβαμε μία πονεμένη επιστολή, στην οποία περιγράφει την οδύσσεια της επιλογής του να αγοράσει ένα σπίτι στη Βουλιαγμένη επιστρέφοντας από Αυστραλία για να ζήσει ειρηνικά. Φευ όμως, ο λαβυρινθώδης τρόπος των υπηρεσιών, δεν του έδωσε αυτή τη χαρά. Κρατάμε τα πλήρη στοιχεία του, αλλά για τους ...γνωστούς λόγους δεν τα δημοσιεύσουμε.

 


Προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, 

Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Προστασίας του Πολίτη, Εσωτερικών και Εξωτερικών

 

Αξιότιμη Αρχή όπου δει

Ημουν μόνιμος κάτοικος Αυστραλίας και σε μεγάλη πλέον ηλικία έφερα τις οικονομίες μου στην πατρίδα, με τις οποίες αγόρασα μια διπλοκατοικία εξ’ αδιαιρέτου στη Βουλιαγμένη για να περάσω με την οικογένειά μου όσα χρόνια μου το επιτρέψει ο Θεός.

Το 2000 στην προσπάθειά μου να κτίσω νόμιμα μια προσθήκη 128τ.μ. στο υπάρχον κτιριο, γνώρισα το όργιο της διαφθοράς, του εκβιασμού, της απειλής, της βάρβαρης μεταχείρισης της Πολεοδομίας, με πρωτοστάτη τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας, που είχε ως αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα το 2012 να μην έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή.

 

Για τα όσα συνέβησαν, έχω συγκεντρώσει στοιχεια που θα χρειαστούν να τα καταθέσω στη δικαιοσύνη, η οποία όμως όταν αποφανθεί, το αποτέλεσμα, όπως έχω μάθει και έχω πεισθεί, θα μου το στείλουν μέσω του ...Αγίου Πνευματος.

Μήπως όσο είμαι ακόμη εν ζωή, θα μπορούσε κάποιος να με πληροφορήσει, τουλάχιστον για ποιο λόγο η δικαστική απόφαση 2204/17.112008 που βγήκε μετά από καθυστέρηση 6 ετών, και την οποία έχει επικυρώσει το Νομικό Συμβούλιο και έχει σταλεί πριν 4 χρόνια στο πρώην Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ., η υπηρεσία αυτή δεν την έχει υλοποιήσει ακόμη, παρά το γεγονός ότι έχουν μεσολαβήσει αμέτρητες προσφυγές.

Η δικαστική απόφαση 2204/ 17.11.08 αφορούσε άρση της απαλλοτρίωσης, για την επαναφορά ενός δρόμου στο αρχικό του πλάτος, το οποίο το 1966 με βασιλικό διάταγμα είχε αποφασισθεί η διαπλάτυνσή του η οποία έκτοτε δεν είχε υλοποιηθεί.

Η ίδια Δημοτική Αρχή το 1999 είχε αποφασίσει την επαναφορά του δρομου στην αρχική του μορφή, και εξέδωσε το 524/24.2.2000 έγγραφο το οποίο έστειλε στο ΥΠΕΧΩΔΕ για να εγκριθεί χωρίς έκτοτε να έχει λάβει απάντηση (θεωρώ).

Το 2002 με ανάγκασαν να προσφύγω στη δικαιοσύνη για το ίδιο θέμα, και όπως αναφέρω παραπάνω το δικαστήριο έβγαλε την απόφαση 2204/17.11.08 και η Υπηρεσία Πολεοδομικού Σχεδιασμού μέχρι και σήμερα αρνείται να εκτελέσει!

 

ΕΛΕΟΣ! ας μου πει κάποιος τί πρέπει να κάνω.

Σας παρακαλώ

 

Σ.Σ.: Την Τετάρτη 27/6, εκδικάστηκε υπόθεση με κατηγορούμενους μηχανικούς της Πολεοδομίας του Δήμου Βουλιαγμένης, όπου ακούστηκαν πολλά εις βάρος τους και με πολλούς μάρτυρες κατηγορίας. Την υπόθεση είχαν κινήσει κάτοικοι που έχουν υποστεί δεινά από την Πολεοδομία Βουλιαγμένης και ανάμεσα στους μάρτυρες κατηγορίας ήταν και ο επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής.



Αναμένεται με ενδιαφέρον η απόφαση


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 251 guests και κανένα μέλος