Έβγαλε ένα μακρύ λογίδριο, ότι πρέπει όλα τα παιδιά να μπορούν να αθλούντα χωρις να πληρώνουν, γι’ αυτό παίρνει πίσω ό,τι αθλητικές εγκαταστάσεις χρησιμοποιούν οι αθλητικοί σύλλογοι, αλλά και ότι άλλο χρησιμοποιούν είτε για εξυπηρέτηση των αναγκών τους είτε για κάποιο εισόδημα.

Εχει ένα τρόπο να μιλάει λαϊκά, μιας και είναι παιδί του λαού. Θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια που έκανε αθλητισμό χωρίς να πληρώνει.

«Λοιπόν όπως είπαμε: Δεν έχετε τίποτα, ούτε γήπεδο, ούτε κυλικείο. Θέλετε να κάνετε μία εκδήλωση, θα κάνετε μία αίτηση στο Δήμο και θα παίρνετε άδεια· τίποτα άλλο. Ο Δήμος έχει μια περιουσία, δεν τη δινει σε κανέναν. Κι αυτα που ανήκουν στην ΕΤΑ τώρα είναι του Δήμου».

...Γι’ αυτό σας κάλεσα, τα είπαμε, δεν βλέπω να έχετε αντίρρηση.

Και όποιοι δεν συνεργάζονται με το Δήμαρχο θα λογοδοτήσουν...

 

Και να δούμε τον ισολογισμό σας, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε γιατί από το Δήμο δεν υπάρχει περίπτωση να πάρετε χρήματα· ξεχάστε το. Και μη χρησιμοποιήσει κανείς γήπεδο χωρίς άδεια.

Και μια πιθανή συγχώνευση μεταξύ σας είναι πιθανή. Δεν μπορεί να έχει μία ομάδα η Βούλα, μία η Βάρη...

Αυτά και άλλα πολλά είπε ο “τροϊκανός” Δήμαρχος, που έφερε το “μνημόνιο” στην πόλη.

 

Και δεν μίλησε κανείς! Κανείς δεν αντέτεινε, αφού δεν έχουμε δικαίωμα να παίρνουμε συνδρομή, αφού δεν θα μας δώσετε εσείς χρήμτα, πώς θα λειτουργήσει ένας φορέας για να αθλήσει παιδιά;

 

Τους ...ζυγούς λύσατε λοιπόν, μεταβολή και εξοδος.

Παραμένει, σε εμάς, ως απορία αν και το είδαμε το τούνελ... Με τα λουλούδια τα πάει καλά...

 

Πώς θα ανοίξει τους αθλητικούς χώρους για δωρεάν  χρήση; Θα τους κάνει αλάνες; Θα πάρει προπονητές να τους προπονεί δωρεάν; Θα βάλει φύλακες να φροντίζουν τους αθλητικούς χώρους;

 

Μάλλον τιποτα από όλα αυτά· λόγια και μόνο λόγια.

Η μέχρι σήμερα πρακτική του αυτό έδειξε.

Η πρώτη πράξη του Δημάρχου ήταν να κλείσει την ελεύθερη παραλία του κάμπινγκ της Βούλας, και μάλιστα όχι ο Δήμος, αλλά φώναξε την “τρόικα”, αποκλείοντας τους κατοίκους της πόλης να την προσεγγίσουν, με το αιτιολογικό ήταν ελεύθερη και βρώμιζε.

 


Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!


― Είναι κάτι γραφεία κάτω από τη γέφυρα στη Βούλα και μου λένε: να μας τα δώσεις.

Τι λέτε ρέ, κι άμα πέσει η γέφυρα και σας πλακώσει, να πάμε φυλακή;

Δεν είναι ανέκδοτο· το είπε ο Δήμαρχος στα σωματεία

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 269 guests και κανένα μέλος