Δηλαδή έκαναν παράταση του διαγωνισμού μέχρι 7/12 χωρίς να προβούν σε δημοσίευση και την παραμονή της καταληκτικής ημερομηνίας είδαν ότι υπάρχει πρόβλημα! Και τι έκαναν; Κάλεσαν σε έκτακτη Οικονομική Επιτροπή (7.12-αρ. 59η) και αποφάσισαν δια περιφοράς την παράταση του διαγωνισμού.

Αντιγράφουμε από την ανάρτησή τους: «Και ενώ παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής προσφορών μέχρι την Τρίτη 7.12.2021 και ώρα 11:00, την Δευτέρα 6.12.22021 η Διοίκηση του Δήμου ενημερώνεται από την αρμόδια Τεχνική Διεύθυνση ότι υπάρχει παράλειψη της υπηρεσίας δημοσίευσης στις εφημερίδες της περιληπτικής διακήρυξης του έργου, όπως προβλέπεται από το νόμο, κάτι που καθιστά την ακύρωση του διαγωνισμού υποχρεωτική».

 

Ε, κι εμείς τι λέγαμε; Αυτό δεν είχαμε στον τίτλο μας; “για μη δημοσίευση...”;;;

Και συνεχίζει το ...”παπαγαλάκι” του δημάρχου: «Δύο μέρες μετά από αυτήν την απόφαση, διαπιστώθηκε ότι η δημοσίευση στις εφημερίδες είχε γίνει κανονικά και δεν υπήρχε λόγος ακύρωσης του διαγωνισμού. Αυτή ήταν η κακή συνεννόηση μεταξύ των στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας».

Δηλαδή η Τεχνική Υπηρεσία δεν γνωρίζει η “δεξιά” της τι ποιεί η “αριστέρά της”;; Η Τεχνική Υπηρεσία δεν γνώριζε για τη δημοσίευση στον Τύπο;;

Και αναρωτιόμαστε, τότε γιατί πήραν εκτάκτως με την 61η Ο.Ε., απόφαση ακύρωσης του διαγωνισμού;

Και αφού διαίπστωσαν ότι κατά λάθος πήραν λάθος απόφαση, γιατί δεν την ανακαλούν;;;

Οχι μόνο δεν διαψεύδεται η ΕΒΔΟΜΗ, αλλά επιβεβαιώνεται και αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι ο Δήμος λειτουργεί στον αυτόματο, τα δε “παπαγαλάκια” παίζουν το ρόλο Γραφείου Τύπου του δήμου και είναι χωμένα βαθιά μέσα στα έγγραφα των υπηρεσιών!

Kαι μια και είναι χωμένα στις υπηρεσίες, ας παρουσιάσουν το αποδεικτικό δημοσίευσης στον Τοπικό τύπο, όπως ο νόμος ορίζει, εκείνο που είχαν... ξεχάσει.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 187 guests και κανένα μέλος