Σχόλιο του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας για τη Συμφωνία Αθηνών – Σκοπίων

 «Διάβασα με προσοχή, το σχετικά σύντομο Κείμενο της Συμφωνίας Αθηνών - Σκοπίων, όπως το δημοσίευσε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Διαπίστωσα, οτι απο την πλευρά της Κυβέρνησης, ειπώθηκαν μέχρι χθες, δύο (2) μεγάλα ψέματα!

Το πρώτο, έχει ηδη επισημανθεί απο πολλλούς: Ο όρος Βόρεια Μακεδονία, στο σκοπιανό γλωσσικό Ιδίωμα, ΔΕΝ υπάρχει πουθενά!!! Παντού γράφεται, στα ΑΓΓΛΙΚΑ και μόνο, ο σχετικός όρος, NORTH MACEDONIA. Άρα το erga omnes, της ονομασίας του κράτους, με κυριλλική γραφή, πήγε περίπατο....

Δεύτερον, το περιβόητο Δημοψήφισμα, που θα  έκαναν οι Σκοπιανοί, (το μεγάλο Άλλοθι του Καμμένου και πολλών άλλων), ειναι τελείως ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ(!!!) όπως ΡΗΤΑ προβλέπει το Άρθρο 1, παράγραφος 4, εδάφιο γ και επαναλαμβάνεται, στο Άρθρο 2, παράγραφος 4Β, εδάφιο 2! Κατά συνέπεια, μόλις τελειώσουν με θετική ψήφο, υπέρ της Συμφωνίας, στην Βουλή τους  και ολοκληρώσουν τις συνταγματικές  αλλαγές, εμείς είμαστε ΑΜΕΣΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, να συναινέσουμε, στην ταχύτατη έναρξη, της διαδικασίας ένταξής τους, στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση!!

Κατά συνέπεια, Κυβέρνηση, που να περνάει τα χειρότερα Μνημόνια, όπως και το σημερινό, χωρίς ουσιαστικές λαϊκές αντιδράσεις, οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ κλπ, ΔΕΝ θα μπορούσαν να βρουν!!

Επίσης, οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΔΕΝ θα μπορούσαν να βρουν, πιο υποτακτική Κυβέρνηση, που με ελάχιστα, σχεδόν ανύπαρκτα, εθνικά ανταλλάγματα, θα έβαζε ταχύτατα, τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, για να αποφύγουν δια παντός, οποιαδήποτε γεωπολιτική επιρροή, απο την Ρωσία....

«Well done, Mr Tsipras..»

Σωτήρης Μεθενίτης

δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας

 

 

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 326 guests και κανένα μέλος