tsirigoti_b

Το «ΟΡΑΜΑ» για μια πραγματικά σύγχρονη, πράσινη, λειτουργική, ανθρώπινη πόλη, που ειλικρινά σέβεται και υπηρετεί τους Δημότες της, δεν ξεθωριάζει και δεν υποχωρεί, αντίθετα γίνεται σήμερα πιο αναγκαίο, από κάθε άλλη φορά, και φυσικά πιο μαχητικό.

Ατυχώς, από την μια πλευρά το Εγχείρημα του «Καλλικράτη», που αυτό-υπονομεύθηκε από τους ίδιους τους εμπνευστές του και μετατράπηκε σε εργαλείο άγριας λιτότητας, και από την άλλη πλευρά η Ασθένεια -Απομάκρυνση του Γρηγόρη Κασιδόκωστα, που αποκάλυψε, από τις πρώτες ημέρες, την έκταση και το βάθος της μεθοδευμένης αλλοίωσης της Λαϊκής Βούλησης σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου, μετονομάζοντας τους Βουλιαγμενιώτες σε Βουλιώτες, με θύματα τους μεγαλύτερους Δήμους, της Βούλας κυρίως, αλλά και της Βάρης, ώστε να επαληθευθεί, το με θράσος λεχθέν, ότι 5.000 νίκησαν (ή μήπως εξαπάτησαν;) 50.000.

Σε κρίσιμες στιγμές ο ρεαλισμός και η καταγραφή της πραγματικότητας είναι αναγκαία για να προχωρήσουμε παραπέρα. Μάχη σε υπονομευμένο έδαφος είναι παγίδα.

Φοβάμαι ότι με αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως προέκυψε, και με αυτές τις μεθόδους οργάνωσης και λειτουργίας, όχι «ΟΡΑΜΑ», αλλά ούτε στοιχειωδώς αποτελεσματική λειτουργία δεν είναι δυνατόν να διασφαλισθεί, και πολλά θα χαθούν για τους Δημότες και τον Δήμο. Για να μη χάνουμε όμως την αισιοδοξία μας, πιστεύω ότι βαθιά διαφορά ποιότητας, αρχών και νοοτροπίας ξεχωρίζει και διαχωρίζει πολλούς από εμάς.

Για τον λόγο αυτό δεν θα είμαι υποψήφια για την θέση του Δημάρχου, στηρίζουμε όμως ανοικτά την υποψηφιότητα του Γιάννη Νιτερόπουλου.

Προσωπικά θα παρακολουθώ με προσοχή τις εξελίξεις και δεν θα ψηφίσω τίποτα που θεωρώ ότι θα βλάψει τους Δημότες, δίνοντας την μάχη για να διασωθεί και βελτιωθεί ό,τι μπορεί.


Ηλέκτρα Τσιριγώτη

Δημοτική Σύμβουλος

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 226 guests και κανένα μέλος