Η υπόθεση της παραλίας της Βούλας, από το "Σμαράγδι" μέχρι το Ναυτικό Ομιλο, που διεκδικείται από ιδιωτικά συμφέροντα, και μάλιστα εκδικάστηκε ένα σκέλος την περασμένη εβδομάδα, βρίσκοντας για άλλη μια φορά το Δήμο ανέτοιμο, κυριάρχησε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Καπετανέας, Πασακυριάκος, Σκουμπούρης Νιτερόπουλος και Αργυροπούλου αναφέρθηκαν στην παραλία και στην ανάγκη ενημέρωσης του σωματος, αλλά και διεκδίκησης για να μη χαθεί ένα τέτοιο περιουσιακό στοιχείο του δήμου.

Ο Γ. Νιτερόπουλος έριξε ευθύνες στον Σπ. Πανά, ότι ποτέ δεν ενημέρωσε την Οικονομική Επιτροπή για την ανάθεση της υπόθεσης σε δικηγορικό γραφείο εγνωσμένου κύρους, όπως είχαν αποφασίσει σε δημοτικό συμβούλιο τον Ιούλιο μήνα και όλα γίνονταν «εν κρυπτώ» και ότι υπήρξε καθυστέρηση στις διαδικασίες ούτως ώστε να μην είναι έτοιμος ο Δήμος την ημέρα της δίκης.

 Ο Γ. Σκουμπούρης αναφέρθηκε στο ιστορικό της απόφασης ανάθεσης σε δικηγορικό γραφείο, άλλο από αυτό που είχε προταθεί από τον  Αντιδήμαρχο Σπ. Πανά. Η καθυστέρηση οφείλεται εν πολλοίς στους νομικούς συμβούλους του Δήμου και κυρίως του δικηγόρου που είχε ο τέως Δήμος Βουλιαγμένης.

Κι αυτό γιατί έπρεπε να δώσουν επιστολή προς το Δήμο, ότι δεν μπορούν να αναλάβουν την υπόθεση, γιατί χρειάζονται εξειδικευμένοι νομικοί.

Ο δικηγόρος λοιπόν εκ Βουλιαγμένης έκρινε ότι μπορεί, λανθασμένα για την τρανταχτή πλειοψηφία.

Αιτιολόγησε γιατί πήγαν στη δίκη την περασμένη Τρίτη 13/12, χωρίς προτάσεις. Και δεν ήταν έτοιμοι αλλά και γιατί ο δικηγόρος του Δήμου Δ. Γιατράς τους είχε πληροφορήσει ότι αν δεν δώσουν προτάσεις το δικαστήριο “κατά πάγια τακτική” θα αναβάλλει.

Το δικαστήριο βέβαια, όπως γράψαμε και στο προηγούμενο φύλλο, δεν ανέβαλλε.

 Πλέον η υπόθεση έχει ανατεθεί σε δικηγορικό γραφείο και αναμένεται κάποια στιγμή να ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο και ο λαός της Βούλας γενικότερα.

Με το θέμα της παραλίας θα ασχοληθούμε πολλάκις. Είναι τόσο σοβαρό που θέλει μεγάλη προσοχή, μεγάλη συμπαράταξη όλου του λαού για αγώνα μέχρις εσχάτων...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 103 guests και κανένα μέλος