Αγαπητοί φιλοι και φιλες, αναγνωστες τουτης της εφημεριδας και Συναδελφοι μου αγαπητοί.

Στην τελευταια μου εκθεση που εγινε στις 4-4-2015 στο εργαστηρι μου στο Κορωπι, προσεξα τα εξεις και θελω να τα μοιραστω μαζί σας.

Τιμησαν το εργο μου ξεχωριστοι ανθρωποι της τέχνης του λογου και φιλοι που το αγνό συναισθημα τους συμπεριλαμβανει και τα δύο προηγουμενα.

Όταν ένα εργο σου μιλησει με την πρωτη ματια στην ψυχη σου, τοτε ο δημιουργος του εχει πετυχει τους σκοπους του.

Θα ηθελα εσεις ολοι, που σκοπος σας είναι η τεχνη να μου επιτρεψετε να σας δωσω μια συμβουλη διοτι φανταζομαι οτι τα χρονια μου,το επιτρεπουν.

Δημιουργηστε το εργο σας διχως   η λογικη να επεμβαινει αμεσα. Δημιουργηστε με το συναισθημα εκεινης της στιγμης που αποφασιζεται να το κανετε.

Οι ανθρωποι που επισκεφτηκαν την εκδηλωση μου ηταν παρα πολλοι. Αλλοι ηρθαν από αγαπη σε μενα την Αγγελικη, πολλοι για την αγαπη του εργου μου και καποιοι από περιεργεια για την προτωπορια που εφαρμοζω στην δουλεια μου.

Όμως όλοι τους είχαν να μου πουν κατι θετικο.

Ανακαλυψα ότι οι ανθρωποι ματαξυ μας παντα κρυβουμε μεσα μας τα ιδια συναισθηματα και που πολλοι από εμας δεν τα εξωτερικευουν για να μην ανακαλυψουν οι αλλοι γυρω τους πως σκεπτονται.

Λέτε να είναι ο υπερμετρος εγωισμος που λοχευει στο εσωτερικο κοσμο των δημιουργων γενικα;

Δεν θα φιλοσοφισουμε όμως τωρα, απλα θελω να σας πω ότι ολοι οι επισκεπτες βρηκαν κατι στα εργα που ειδαν που τους εκανε να ξεχασουν ό,τι τους βαραινει στο σημερα.

Και αυτό διοτι ανακαλυψαν ότι τα δικα τους συναισθηματα εχουν μια θεση πλαι στα δικα μου. Δημιουργηστε λοιπον φιλοι μου αν εσεις θελετε με γνωμονα την αληθεια των συναισθηματων σας, ετσι θα εχετε ανοιξει ένα δρομο για την ευτυχια σε αυτόν που τα παρατηρει.

Σας ευχομαι Χρονια Πολλά και Ανασταση ψυχής!

Αγγελική Τσεβά

Εικαστικος Καλλιτεχνης

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 149 guests και κανένα μέλος