Στα χέρια πιάστηκαν για άλλη μια φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο των 3Β τις μεταμεσονύκτιες ώρες.
Η συζήτηση είχε κουράσει. Βαρύ το θέμα, να αφαιρείς την ιδιοκτησία ενός πολίτη για να ανοίξει ο δρόμος, τη στιγμή μάλιστα που ο ιδιοκτήτης είχε αγοράσει εντός σχεδίου.
d.s.-3b-stigmiotypoΚάτι η μακρόσυρτη προ ημερησίας διαδικασία, κάτι τα θέματα, τα νεύρα ήταν τεντωμένα.
Το Δημοτικό Συμβούλιο σε προηγούμενη συνεδρίαση είχε αποφασίσει ομόφωνα ότι πρέπει να διανοιχθεί ο δρόμος γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει ο Παιδικός Σταθμός στη Μηλαδέζα. Αμαρτίες παλαιοτέρων...
Εφτασε η ώρα της ψηφοφορίας· πολλοί είχαν αποχωρήσει αλλά το Προεδρείο δεν το εγνώριζε. Αρχισε να φωνάζει ονόματα. Η ώρα είναι 01.50 περίπου.
Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Νιτερόπουλος σηκώθηκε αγανακτισμένος· γιατί δεν εγνώριζε ο πρόεδρος ποιοι έχουν φύγει, για τη γενικότερη “παραχωρητική” διαδικασία, την πολύωρη ομιλία του ιδιοκτήτη και κατευθυνόμενος προς το Προεδρείο έκανε έντονο διάλογο.
Προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα ο γραμματέας (υπάλληλος του Δήμου) επεσήμανε στον Γ. Νιτερόπουλο: «μην ανησυχείτε κύριε Νιτερόπουλε, κρατάω απουσίες. Ξέρω ποιος φεύγει».
Ο Γ. Νιτερόπουλος απευθυνόμενος στον εργαζόμενο του είπε ότι: “δεν έχεις δικαίωμα  να παρεμβαίνεις στη διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου”.

Είχε φθάσει στο μεταξύ μπροστά στο προεδρείο, δίπλα από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, όπου ο δημοτικός σύμβουλος Παναγ. Σωτηρόπουλος, απευθυνόμενος στον Γ. Νιτερόπουλο του φώναξε “πώς μιλάς έτσι”.
Ε, δεν χρειαζόταν πολύ. Κάτι ο ένας κάτι ο άλλος. Απλωσε τα χέρια ο Σωτηρόπουλος και  πιάνοντας τ’ αυτιά του Νιτερόπουλου του φώναξε “θα στα βγάλω”.
Χαμός στην αίθουσα. 
Οπως ήταν φυσικό η συνεδρίαση διαλύθηκε.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 129 guests και κανένα μέλος